tiistai 12. tammikuuta 2016

Tempaudu toiseen maailmaan- promotapahtumassa, fiilistelyä ja hurmioitumista*

Tänään olin ensimmäistä päivää Helsingin kaupungilla töissä ehtana viranhaltijana, koeaika on ohitse. Lunta on vaikka kuinka, mutta sehän kuuluu tähän pohjoisen talveen. Enää puuttuu, että rakennetaan iglut asunnoiksi ja jääkarhu kävelee kadulla, on tullut nähtyä monenlaista talvea. Tapasin Kampissa Matkamessujen promotapahtumassa monta uutta blogituttavuutta ja sain blogissani arvottavaksi lippuja ja matkailuun liittyvän ylläripalkinnon. Kuvat ovat Kampin Tempaudu toiseen maailmaan-tapahtumasta. Yksi onnellinen voitti New Yorkin kahden hengen matkan. Tempaudu toiseen maailmaan-tapahtumassa Matkamessuilla voit voittaa mm. Royal Caribbeanin Välimeren risteilyn, lumiloman Lapissa, rantaloman Kroatiassa tai viikon Nykissä sekä muita matkapalkintoja.
Kuuden viikon kuluttua loikoilen Rion helteessä toisella puolella maapalloa. Joten antaa sataa lunta, kestän sen kun tiedän pääseväni pian helteen keskelle.

Huomenillalla käynnistän Matkamessujen arvonnan, olkaa kuulolla!


Annoin eilen matkalla kotiin blogitapahtumasta huomioni kaikelle huomaamattomalle. En kiirehtinyt vaan katselin ympärilleni. Hurmioiduin. Huomasin, kuinka ympärilleni alkoi kehittyä pieni näytelmä. Näytelmä, jonka huomaa vain silloin, kun keskittyy juuri siihen pieneen hetkeen, jota hengittää sillä hetkellä. Hetken, joka kertoi minulle kaunista tarinaansa, joka usein kiirehtiessä jää huomaamatta. Kiireen jalkoihin ja ajatussuman varjoon. Hetkellä, joka avaa eteemme kauneuden ja ympäröivän maailman kätketyn salaisuuden. Kun pidämme ajatuksen astian ja asenteemme puoliksi täynnä, emmekä puoliksi tyhjinä silloin olemme avanneet elämässämme uuden oven. Kurottautukaamme kohti talven kauneutta.

Toivon uniisi lupausta hyvästä huomisesta :)

Huomenna arvon voittajan Marimekon Loistavalle kynttilänjalalle!

SHARE:

3 kommenttia

  1. Onnea viranhaltijalle ;) Voi siellähän on ihana Aleksi ollut teitä haastattelemassa.

    VastaaPoista
  2. Onnea virasta. Upea postaus ja ihanaa messutunnelmaa.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig