maanantai 11. tammikuuta 2016

Tervetuloa Tempaudu-promotapahtumaan!

Tervetuloa Matkamessujen Tempaudu-promotapahtumaan 12.1. Kampin kauppakeskukseen. Promo on auki klo 12-19, mutta ohjelmallinen osuus on 15-18, huipentuen klo 18 palkintojenjakoon.
Minua haastatellaan lavalla noin klo 17.00.
Tule paikalle ja voita huikeita palkintoja, lisää tietoa löydät Tempaudu.fi-sivustolta.

Matkamessut ovat Messukeskuksessa 22.-24.1.2016, jossa voit kiertää maailman ympäri yhdessä päivässä. Matkamessuilla esillä ovat melkein kaikki maailman valtiot, tunnetut ja vähemmän tunnetut. Matkamessujen tämän vuoden pääkohde on Espanja ja messuilla pääsetkin maistelemaan espanjalaisia herkkuja. Kannattaa käydä hankkimassa oma lippu jo nyt netistä, jossa saat sen edullisemmin kuin ovelta ostettuna. 
Sekä seuraa blogeja, siellä on mahdollista voittaa Matkamessuille pääsylippuja.
Matkamessujen sivuille pääset tästä.

#tempaudu, #matkamessut


*

Valon kimallusta, sininen hetki, pakkaslenkki, salitreeni ja lohimedaljonkeja. Kävin katsomassa merta. Tuo sama meri, jonka aalloilla on purjehdittu Tukholmaan. Nyt se oli jälleen jäässä. Laine oli jäätynyt, näemme taas kesällä. Kesäisin on ihana pysähtyä aurinkoisella säällä meren rannalle ja kellua. Kellua painottomana, katsella sinitaivaalla lipuviamorsiushuntuisia pilviä ja antaa ajatuksen levätä. Elämä on pakottanut myös minut pysähtymään. Se on nyt ja tässä. Elämä pysäyttää aikanaan meidät jokaisen miettimään sen haurautta.
Tykkään maata joskus olohuoneen lattialla paksun karvamaton päällä ja katsoa kattoa, etenkin silloin, kun aurinko paistaa. Seuraan seinien ja katon pintaa, varjon ja valon leikkiä eri pinnoilla ja siitä se sitten lähtee. Ajatus lähtee seikkailemaan. Vaivun unenomaiseen tilaan, vaikka olenkin täysin hereillä. Ajatusseikkailua on silloin tällöin hyvä harrastaa, se vie pois arjesta. Laiskottelu ja haaveilu. Pystyn sulkemaan tarvittaessa ympäröivän maailman täysin. Varmaan geeniperimää, isältäni.

Ihanteellisen paikka asua olisi meren rannalla tai saaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungista. Olisi etuoikeutettua saada seurata niin moninaisen veden elämää, myrskyistä auringonpaisteeseen. Rannalla voisin tuijotella järven/meren moninaisuutta tuntitolkulla, ranta ja vesi ovat minulle aina rauhoittumisen tyyssijoja. Sellaista sieluni aina välillä kaipaa "omituista tyhjyyteen tuijottelua" :D


 Se maalaa sielunmaisemani luovemmaksi, harmonisemmaksi ja se antaa voimaa.
Tuijotelkaa välillä tyhjyyteen, maailman kauniita asioita, niitä löytyy yllättävistä paikoista ja asioista! 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig