sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Cheek, HIFK & relausta*

Mä annan kaiken kun enempää ei oo! Tajuuksä kuka sun edessä seisoo,alpha omega alpha. Kovempi,parempi,nopeempi,vahvempi! Chekkosen tajunnan räjäyttävä jäähallikeikka!

Perjantainen Cheekin konsertti oli upea. Lämppärinä oli Nikke Ankara ja konsertissa nähtiin monia vierailevia artisteja, kuten Jukka Poika, Diandra, Brädi, Yasmine Yamajako, Kapasiteettiyksikkö ja VilleGalle. Tosin ei ole Stadionkeikan voittanutta vaikka upea tunnelma vallitsi jäähallilla. Silti aika huima konsertti,joka eteni elokuvan tavoin! Mielettömät tehosteet ja lavatekniikka. Meillä oli tällä kertaa istumapaikat ja ne olivat todella hyvällä kohtaa. Ja  myöntää täytyy, että nousin muutaman kerran paikallani jamittelemaan biisejä. Toivotavasti Cheek tekee vielä muutaman suuren keikan, niissä pääsee tunnelmaan ja kattoki voi olla korkea, siltikin tunnelma hipoo kattoa. 
Kuvat ovat heikkolaatuisia, koska mukaan ei saanut ottaa järkkäriä.

Lauantai-iltana menimme HIFK-KalPa matsiin samaiseen halliib, joss aolimme edellisiltana konsertissa ja HIFK:n faniaitioon! 
Hejsan bönder,vi är IFK. Meidän oma stadi,shalalalaa!
HIFK-KalPa 1-0. HIFK on Stadin kingi. Fanikatsomossa istuessa oli tunnelmaa! Ja gorillatakissa istuessa ei tullut kylmä.Erätauolla nautimme sponsori Koffin juomat. Oj,Helsingfors är underbar. Där har vi metro,spåra och IFK! 
Kunhan pudotuspelit alkavat, niin meidät näkee usein jäähallilla, livenä jääkiekko on niin paljon koukuttavampaa ja jännittävämpää kuin telkkarista katsottuna.

Viikonloppu oli täynnä tapahtumia, rentoja hetkiä ja paljon naurua.Tämä viikonloppu piirsi sydämeeni kauniita kuvia,siellä on kultareunaisille muistoille aivan ikioma aarrearkkunsa. Helsingin kaunis arkkitehtuuri,enkelien siivouspäivä ja taivaasta sataa höyhenen omaisia hiutaleita ja hyviä kohtaamisia ♡ Kävin extempore ehtoollisella Katolisessa kirkossa. Tehtiin Kaivopuiston ja Punavuoren löytöjä. Helsingissä kannattaa lähteä kävelemään uusia katuja pitkin, sieltä tekee upeita löytöjä. Yhdessä kuvassa on kaksi Angusta,mureat,maistuva rasva ja jalostettu rotu ;D

Relaa tulevaa viikkoa!En gång IFK, alltid IFK! MM- ja Kanada-maljat.


 Strindbergillä Kanacaesarsalaatilla.

Stockan skumppabaari ja jo perinteinen kattaus.

 Vietimme iltaa Hard Rock Cafessa, jossa dj:nä toimi Esko Eerikäinen. Eskolle pintsit hyvästä musiikista.


 Suurlähetystö alue Kaivarissa on kävelemisen arvoinen, paljon kauniita rakennuksia.


SHARE:

5 kommenttia

 1. Varmaan mieletön tuo Cheekin jäähallikiertue. 😊 Ihanaa, että olet löytänyt uudesta kotikaupungista paljon uusia kulmia. Tuo katolisen kirkon ehtoolliseen osallistuminen jäi mietityttämään. Oletko katolisen kirkon jäsen? Saitko ihan ehtoollisen vai siunauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole katolilainen, mutta menin pitkän jonon mukaan ja sain ehtoollisen. Oli muuten liian voimasta viiniä. En ole käynyt aikoihin ehtoollisella ja nyt pääsin käymään :)

   Poista
 2. Meilläkin on liput Cheekin Hämeenlinnan konserttiin, mutta nyt ainoastaan nuoret pääsevät keikalle. Itse olen jäähallilla, mutta valitettavasti väärässä kaupungissa eli Raumalla ja kilpailuissa. Oli varmasti hyvä tunnelma :)

  VastaaPoista
 3. Kummallakin kerralla hallissa fiilis katossa! :) Hiukan erin meiningin.
  Mäkin kyl oisin mielelläni halunnut Cheekin kiertue konsertiin, mutta taitaa jäädä väliin.

  VastaaPoista
 4. Jee hyvä IFK,mutta keekin päälle en ymmärrä mitään. Luulen että olen vanha..

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig