keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Pienistäkin lahjoituksista kasvaa suuria onnenhetkiä*

Löysin Facebookissa tärkeän ja koskettavan ilmoituksen Rescueyhdistys Kulkurien sivuilta.
Talvi on saapunut Romaniaan. Tässä siis hyvä vinkki eettiseksi synttärilahjaksi tai voit auttaa muutenkin vaikka muutamalla eurolla. Minulla oli Romaniassa kummikoira, joka kuoli sydänkohtaukseen nukkuessaan ja tällä hetkellä sponsaan joka kuukausi ruoka-avustuksin Bulgariaan kummikissojani.
Romania Animal Rescuen keulahahmo, eläinlääkäri Aurelian Stefan julkaisi eilen tämän koskettavan kuvan saatesanoin:

"Cannot sleep ... Thinking of the souls out in the cold and snow. Pups and kittens have little chance so this is why I am" all in" for spay and neuter!"

Me toivomme, että ensi talvena näitä sydämen särkeviä kohtaloita olisi vähemmän, ja teemme töitä sen eteen että uusia pentuja ei enää syntyisi kaduille ja pelloille nukkumaan lumen ja jään keskelle.

Monilla näistä hylätyistä eläimistä ei ole mahdollisuutta selviytyä talven yli hengissä. Tokihan moni koira viihtyy ulkona pakkasellakin, kun muuten elämä on turvallista ja niistä pidetään huolta. Näin ei asia valitettavasti ole hylättyjen kodittomien koirien kohdalla. Monet romanian koirista elävät jatkuvassa nälässä sekä nestehukassa, ja siksi myöskään hapetus veressä ei kulje ja näin ollen lämpöäkään ei kehon lihaksissa muodustu.  Lahjoituksilla saadaan mahdollista toteuttaa lääkehoitoa ja steriloida, näillä pystytään ehkäisemään ei-toivottuja pentuja ja sairauksia.Me ihmiset löydämme helpommin apua kuin avuttomat eläimet.
Ole mukana auttamassa - jotta yhdenkään pennun ei enää tarvitsisi ummistaa silmiään viimeisen kerran yksin, kylmissään ja ennenkuin se on edes saanut mahdollisuutta parempaan elämään.
Lahjoitustili: Nordea FI73 1029 3000 3566 41, viite 2299
Kiitos!SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig