lauantai 16. tammikuuta 2016

Stage11, Simply Natural-sinettipidennys ja tukkajumaluus!

Uudet ihanat kutrini. Stage11  ja suuret suosittelut. Asiakaspalvelu täysi kymppi, hierova hiustenpesutuoli ja Simply Naturalin laadukkaat hiukset. Kun hiukset ovat hyvin, niin koko elämä on lähes täydellinen. Tähän astisen elämäni ihanimmat sinettikutrit. Stage 11 sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Citykäytävän toisessa kerroksessa. 
Stage 11 Anna teki minulle pidennyksen kahdella tummanruskean sävyllä, kolmella paketillisella 50 cm sinettipidennyksiä ja lopputulos oli huikea. Tällä hetkellä minulla on siis noin 120 sinettiä päässän, jotka ovat hennosti kihartuvaa pidennyshiusta. Pidennyshiukset pestiin latvoista Sebastian Hydren sähköisyyttä poistavalla hoitoaineella. Olen viettänyt viimeiset 8 vuotta hiuspidennyksissä ja tämä on ehdottomasti paras pidennys, jota olen kantanut. Laatu on paljon parempi kuin BeLongin hiuksissa. Stage 11:lla saa muun muassa myös mago- ja sinettipidennyksiä, joista magopidennyksiä en ole koskaan kokeillut. Olen kulkenut teippi-, nuudeli- ja sinettipidennyksissä, mutta nyt olen löytänyt sen oikean sineetipidennyksen juuri minulle. Ja mikä parasta, kun löytää hyvän kampaajan, siitä kannattaa pitää kiinni!
Simply Natural® -sinetti on hiusosio, jonka tyveen on liimattu pieni liimasinetti. Sinetti sulatetaan kolvilla omien hiusten tyveen. Sinetti on erittäin huomaamaton hiustenpidennysten kiinnitystapa. Sinettitekniikka sopii myös korvaavien hiusten laittoon, sillä sinetin voi osittaa jolloin se on kaikkein huomaamattomin kiinnitys ohuessa hiuksessa. Lisätietoa löydät sinettipidennyksistä ja  muistakin vaihtoehdoista SimplyNatural.
Ollessani äsken paikallisessa supermarketissa superfoodien vieressä katselemassa aamupuuro vaihtoehtoja eräs nainen tulee Pilttipurkkien kera luokseni ja kehuu ulkoista habitustani. Näytän kuulema hyvinvoivalta,joka tietää superfoodeista. Selostin hänelle vähäisellä superfood tietämykselläni purkin sisällön ainesosaluettelosta :D Lienee uutukaiset hiukseni niin hyvänvoivan näköiset,etteivät katso muuta kroppaani vaikka salilla on kyllä tullutkin käytyä ahkerasti olkapäitään leventämässä.
Jos vähänkin pohdituttaa hiuspidennysten hankinta, niin kannattaa käydä Stage 11:lla veloituksettomassa konsultaatiossa, jossa yhdessä hiusalan ammattilaisen kanssa valitaan juuri Sinulle sopiva pidennys/tuuhennusvaihtoehto. Olen miettinyt, jos ottaisin seuraavan kerran 30 cm pidennyksen, hieman vaihtelua superpitkiin hiuksiin. Mutta nyt olen supertyytyväinen uusiin hiuksiini.
Seuraava teksti on lainattu Stage11 nettisivuilta:

"Oletko aina haaveillut hiuksesi olevan paksummat, tuuheammat ja ehkäpä jopa pidemmät? Haluatko ponnariin paksuutta, kampaukseen kestävyyttä tai latvaan vahvuutta? Jos vastasit KYLLÄ, olet lämpimästi tervetullut meille veloituksettomaan hiustenpidennys/tuuhennuskonsultaatioon.

Meillä konsultaatio ei rajoitu pelkkään suuntaa antavaan hinta-arvioon vaan laskemme tarkan hinnan hiusunelmalle jonka suunnittelemme yhdessä kanssasi. Olemme erikoistuneet hiustenpidennyksiin/tuuhennoksiin yhteensä viiden, alan kilpailuissa menestyneen, kampaajan voimin.

Käytämme ainoastaan markkinoiden parasta Simply Natural, SuperRemy-luokituksen saanutta hiusta. Simply Natural-pidennyshiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyitä. Intiasta lähtöisin olevan Simply Naturalin kaikkki työvaiheet desinfioinnista sävytykseen tehdään käsityönä. Hiusta löytyy 30 sentistä 50 senttiin saakka kauneimmista ruskeista aina puhtaimpiin vaaleisiin sävyihin. Valittavanamme on kolme eri tekstuuria: suora, laineikas ja erikoiskihara.

Ammattitaidolla valitsemme juuri Sinulle sopivimman kiinnitystavan Simply Naturalin sinetistä, teipistä tai Magosta."

Stage11
Keskuskatu 6
City-käytävän parvi
00100 Helsinki

AJANVARAUKSET
Puh. 09 673 739

AUKIOLOAJAT
Ark 9-20 • La 9-16
Su Suljettu
(tai sopimuksen mukaan)

miia-maria(at)levalampi.fi


SHARE:

11 kommenttia

 1. Wau, wau wau aivan mielettömät hiukset tuli! Minäkin haluan. <3 Ihanaa viikonloppua Satu <3

  VastaaPoista
 2. APUA MITEN IHANAT TULI

  Uskomatonta, miten upeasti onnistunut muutos. Manikö kauan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme ja puoli tuntia. Se meni todella nopeasti :)

   Poista
 3. Siis niin wau.... Kyllä on upeat hiukset.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta tekstistä Satu :) mahtava yllätys oli viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Olet mulle sankaritar ja teit upeaa työtä :)

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig