keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Yoogaia-palvelu - hyvää oloa ja köntsäpalloja*

Pääsin Buzzaamaan Buzzadorin  kautta Yoogaia. Kuukauden ilmainen testaus ja minusta tuntuu, että tämä kokeilu loppuu ihan liian pian. Aion ostaa jatkoa Yoogaialle. Treeniä omassa kodissa, aivan huippua! Tämä koukuttaa, hyvällä tavalla.  Yoogaiasta löytyy selkeästi kaikki tulevat liikuntatunnit. Sieltä pystyy varaamaan ne itseä kiinnostavat tunnit etukäteen. Voit olla tunneilla mukana livenä tai katsoa lähetykset taltiointina.


Yoogaian oma profiili-sivulta taas löytyy yhteenveto kaikista tunneista, joita olet suorittanut ja ehdotuksia mahdollisesti kiinnostaville liikuntatunneille. Yoogaian livetuntien jälkeen näyttöön tulee valikko, jossa saa antaa arvosanan kyseiselle tunnille. Esimerkiksi Hyvän yön jooga sai ainakin kiitettävän arvosanan :)

Yoogaia lyhyesti
 • Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on mm. jooga-, core-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja sekä selkäjumppaa.
 • Yoogaian tunnit sopivat kaikille miehille ja naisille.
 • Osallistuminen ei vaadi notkeutta, hyvää kuntoa tai aikaisempaa kokemusta.
 • Ohjaajat ovat päteviä ja kokeneita.
 • Yoogaian nimi muodostuu sanoista jooga, joka tarkoittaa yhdistämistä ja gaia, maailma.
 • Yoogaian livetunneilla osallistujat saavat myös halutessaan henkilökohtaista ohjausta web camin kautta.


          Suosittelen kokeilemaan, koska nyt siihen on ilmainen mahdollisuus.     Kampanjakoodilla YOOGAIATRIAL2015 saat kokeilla palvelua maksutta 14 pv    ajan. HUOM! Koodi on voimassa 1.4.asti, rekisteröidy heti!


 #yoogaiabuzzaus
#buzzador
¨







*

Eilen ihmettelin taas suuresti niitä ihmisiä, joilla on valtava tarve lyntätä ja halventaa tavalla tai toisella muita ihmisiä! Tullaan huutamaan päinnäköä asioita, jotka voisi sanoa sivistyneemminkin, asia joka ei edes vaadi kohonnutta verenpainetta. Mua hävettää tollaisten tyyppien käytös, jotka ovat olevinaan niin hillityjä ja sivistyneitä ja kovanpaikan tullen käyttäytyvät kuin mitkäkin luolaihmiset. Onkohan näillä kiusaajilla jokin vaje varhaislapsuudessa tai muuten vain sosiaalinen lahjakkuus
kateissa!? Vai onko heitä vaan unohdettu pienenä nostella kantojen kohdalla? Kuinka pieneksi täytyy toinen alentaa, että tulee itse entistä näkyvämmäksi? A Mio Padre!

Toissapäivänä täytin vuosia, yksi vuosi on juossut nopeasti tiehensä, jättäen jälkeensä kourallisen muistoja. Jälleen kerran sekä hyviä, että huonoja. Huomaan sen katsellessani silmäkulman juonteisiin paennutta meikkiäni. Voin yrittää huijata peiliä, mutta kellolle, kalenterille ja elämälle olen liian heikko vastustaja! Jatkan elämistä juuri tässä hetkessä vaikka joillekin se on liikaa. Jos ei elä hetkessä ja nyt niin milloin sitten?

Minulle kirjoittelu fb:iin tai blogiin on vähän samalla tavalla julkinen harrastus kuin jumppatunneilla käynti -eikä sielläkään kukaan huutele, että mitäs siellä itseäsi esittelet kaiken kansan edessä ;) Samalla tavalla jumppatunneille saa tulla jos asia kiinnostaa ja hipsutella vähin äänin ulos tunnilta huomatessaan eksyneensä aivan väärään paikkaan.
Tilannetaju ja sivistynyt kohtaaminen, ne puuttuvat harmittavasti liian monelta.
Kaikkea ei tartte oksentaa toisen päälle, etenkään omia ongelmiaan, jotka johtuvat aivan muista jutuista. 

Liikunta, se auttaa usein aggressioiden ja köntsäpallojen purkuun. Pari kierrosta Yoogaian pilatesta ja HIIT-treeniä, niin alkaa endorfiini virtaamaan ja olet kuin uudesti syntynyt. Mieliala kohenee ja wau, huomaa ero. Ei ole enää virtaa angstata, kun laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Sisäinen hyvä olo, tasapaino. Kiitollisuus ja tyytyväisyys.
Kantsii kokeilla!


Kepeän hurmaavaa keskiwiikkoa kaikille!




SHARE:

2 kommenttia

 1. Mietin tuota itsekin, mutta arvelen, ettei sovi minun kunnolleni.
  Voi ei, eli sinäkin saat oman osasi luolamiehistä.. tai -naisista. anna kun arvaan, anonyyminä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon blokannut anonyymit kommentoijat blogistani. Mun blogini ei ole riehunta- ja huutelupaikka. Tää sattui yllättäen töissä, oltiin työkaverin kanssa suu auki "esityksen" jälkeen.

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig