perjantai 1. tammikuuta 2016

Suurien unelmien toteutunut vuosi ja uusi särmikäs vuosi tuloillaan*

Eilen illalla minua vastaan tuli pieni poika, joka toivotti potkulaudalla huristellessaan "Hyvää Uutta Vuotta"! Sydämessäni läikähti lämpö, pieniä sanoja, mutta vaikuttaa niin suuresti. Onneksi ehdin toivottaa pojallekin hyvää tulevaa vuotta :)

Edellinen vuosi oli rankka, mutta myös antoisin kaikista elämäni vuosista tähän mennessä. On ollut alkuja ja loppuja, takinkääntäjiä ja tosi ystäviä, murhetta sekä iloa. Viime vuonna monet unelmat saivat siivet alleen, ne toteutuivat. Matkailin maihin, joista olin vain unelmoinut, sain uuden mieluisan työpaikan, ihanan työyhteisön, johon oli helppo solahtaa ja kauan haaveilemani muutto Etelä-Suomeen, Helsinkiin.  Rakkauteni uutta kotikaupunkiani kohtaan vain syventynyt, entiseen en kaipaan. Kaikella on aikansa. Niin moni haaveeni on toteutunut tänä vuonna, että olen valtavan kiitollinen, minua kuunnellaan yläkerrassa. En ole osannut edes odottaa tällaista haavesuman toteutumista hurjimmissa haaveissanikaan. En kaipaa entisestä vuodesta oikein mitään, minulla on hyvä nyt. Paljon parempi, kun uskalsin seurata sydäntäni ja unelmiani. Kun on avoin ja utelias niin mennyttä kuin tulevaakin kohtaan, saa hyvän nykyhetken. Enempää ei tarvita. 

Särmiä voi toki aina hioa ja toivonkin uuden vuoden tuovan hyviä haasteita, lisää töitä, terveyttä (tapaturma-alttius voisi olla pienempi :D), elämän makuisia hetkiä ja uusia seikkailuja. Tasapainoisen makoisaa elämää ja vähemmän stressiä sekä selkeitä linjoja, tästä on hyvä jatkaa.
Vaikka olen sosiaalinen, niin tykkään myös omista yksinäisistä hetkistäni.
Olen jopa miettinyt yksin matkoille lähtemistä, se voisi tehdä hyvää.
Olisi ihana olla luodolla mökissä, jossa mukanani olisivat vain kynä, paperi, tietokone, ruokaa ja kisut. Olen kaikkein luovimmillani elämän käännekohdissa ja silloin, kun ympäristö on rento.

Tunnen välillä itseni yksinäiseksi, mutta se tunne kaikkoaa yleensä aika nopeasti.
Olen onnekas, saan elää juuri sellaista elämää kuin haluan.
Joskus on hyvä ollakin yksin ja tutkiskella ajatuksiaan ja päämääriään.
Eräs avustettavani on sanonut minulle, vaikka ulkona paistaisi kuinka aurinko, valo ei välttämättä näy aina sisälle saakka. Joskus on pimeitä hetkiä, meillä jokaisella. Minulla on vahva kuori ja mielipiteet sekä olen monien mielestä vahva ihminen. Joskus se onkin hyvä suojamuuri vaikka kaikkein läheisimmät tuntevat minut erilaisena. Osaan olla myös herkkis, mutta aina olen oikeudenmukainen. Elämässä palat loksahtavat kohdalleen, kun niin on tarkoitettu. On ollut muutosten vuosi, olen kasvanut ihmisenä, nähnyt maailman kahdelta eri laidalta ja saanut nauttia työn tuloksista, elämästä.
Olen saanut huomata aidon ystävyyden ja selkään puukottamisen puolet. 

Toivon täydestä sydämestäni uuden vuoden 2016 olevan sellainen,miksi se on tarkoitettukin - lämmön ja valon juhlaa, auringonpilkkuja kasvoilla sydäntalvenkin pimeydessä sekä tunteikkaita kyynelhetkiä. Sydämen rohkeutta ja elämänmakuisia päiviä ja kirjeitä ystäviltä. Ei mitään unohdettua. On uskallettava elää hetkessä, muuten vuodesta voi tulla makaaberinen.Lähes tyyntä,taivas on vaaleansininen. Kaikkein rakkaimpansa voi viedä sydämessään mukanaan vaikka taivaaseen. Makoisia konvehtihetkiä ja hikikarpaloita hienoista ja vähemmän hienoista suorituksista. Meistä jokainen voi olla arjen enkeli. Epäkohdat ovat tulleet eteesi siksi,että sinä kasvat ja kehityt. Kaiken aikaa. Sydämellisiä ja aitoja kohtaamisia myös vuonna 2016* A happy New Year to all the world!Muutamia sekalaisia otoksia viime vuoden varrelta.

*Senaatinrotilla musisoi Maija Villkumaa, menevä show ja kultahilesadetta, Senaatintorin upea ilotulitus, joka valaisi torin musiikin tahtiin. Ilotulituksen jälkeiset dj:n soittamat jamit. Rautatieasema oli kuin pakolaiskeskus enemmän ulkomaalaisia kuin kantaväestöä ja T-junaan oli hieman tunkua kuin Kalkutan junissa konsanaan. Osa koetti tunkea itseään junaan vaikkeivät edes mahtuneet junaan. Kyynärpäätaktiikalla päästiin junaan ja kotiin Käpylään ♡Vuosi 2015 oli varsinainen kenkävuosi, kotiutin monet ihanat popot kenkäkaappiini.


Ole aito, niin olet rohkea!
Seuraa sydämesi sanomaa ja ole terveen itsekäs.
Nauti elämästä!
Juuri nyt, tällä sekunnilla.


SHARE:

2 kommenttia

  1. Toivottavasti unelmasi toteutuvat ja saat nauttia tänäkin vuonna. Yksinäisyyden kanssa oppii elämään ja nauttimaan hetkistä, joissa saa vaan olla ja kuunnella omaa hengitystä. Ja sitten nauttia seurasta, kun sitä taas on tarjolla.

    VastaaPoista
  2. Kauniisti kirjoitettu. Ihania kuvia ja muistoja!
    Mukavaa lukea positiivisia ajatuksiasi, itsellä juuri nyt vähän vaikeaa nähdä mennyt vuosi kaikkine vaikeuksineen ja suruineen kasvattavana kokemuksena, mutta lukemani auttoi sillä tiellä taas hiukan eteenpäin. Kiitos!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig