perjantai 19. helmikuuta 2016

Melkein jo matkalla maailmalle ja 10 inhokkiani*

Kymmenen inhokkiani/, vihaan ihan oikeasti:


1.Minua palelee usein ja siitä syystä olen alkanut epätykätä talvesta.

Onneksi huomenna pääsen Rio de Janeiron lämpöön.
Ajatukseni leijuu jo Brasilian lämpöön ja rannoille, siellä kaukana - kauas niin ajassa kuin kilometreissäkin.

2. "Kannettiinko tätä tyyppiä pienenä kassissa eikä muistettu nostaa kantojen kohdalla, vai mikä ihme sitä vaivaa?" Eniten harmittaa ihmisten pahansuopaisuus, miksi aina pitää olla joku kiusanhenki, joka yrittää pilata toisten ilon. Onneksi on olemassa karma, joka tulee vastaan sellaisillekin tyypeille, joilla kasvaa otsassa jotain sellaista, jota en nyt kirjoita tähän. Onko toisen ilo ja onni siltä toiselta pois? Ei ole, mutta näitä kaikkia-vastaan-sotivia tyyppejä on välillä aivan liikaa! Voisiko heidät suunnata suoraan mustaan aukkoon?

3. Inhoan matelijoita ja käärmeitä, hyi ja iiiiiiik!!!! Sekä eläinten rääkkääjiä.

4. Kylmiä uima-altaita,joita opin inhoamaan uidessani kilpaa. Aamutreenit kylmässä altaassa, hrrrr!

5.Myöhästymistä. Siis itse en voi olla myöhässä tai tulee tilanne. Enkä oikein siedä sitäkään että muut myöhästyy, ilman sen suurempaa syytä. Miksei sitä voisi samantien järjestää elämäänsä niin että ehtii? Sen verran voi tietysti myös kunnioittaa toisten aikatauluja että tulee ajoissa, johan sen isoisäkin tiesi että täsmällisyys on kuninkaiden kunnia.

6.Sukkahousuja. Ne ovat välillä oikea pahuuden ydin, suoraan saatanasta ja pirun itsensä keksintö. Hiostaa, kiertyy jalkojen ympärillekin omituisesti ja on hankalat pukea. Ja se pituus: ei oikein ikinä hyvä. Jos ei ole haarakiila polvissa niin sitten on vyötärönauha kainaloissa. 


7.Pelkuruutta ja vastuuntunnottomuutta / -pakoilua. Miten tietyille tyypeille tullekin aina ihan puun takaa se, että toimistaan ja sanoistaan joutuu useimmiten vastuuseen? Isot ihmiset, joilla on suuri suu ja pienet teot. Se, että jätetään hommat tekemättä ja tehdään kaikki muuta kuin pitäisi tehdä.


8.Mamban levyä en ostaisi kuuna päivänä. 


9. Sellaisia tyyppejä, jotka koko ajan joka paikassa leveilevät perheensä varallisuudesta. Ne, joilla itsellään ei ole mitään osaa eikä arpaa varallisuuteen. Leveily. Oliko olevinaan jotenkin parempi isän moottoripyörän ja purjeveneen kanssa? Oikeasti varakkailla ihmisillä ei ole tarvetta leveillä omaisuudellaan! Mun mielestä normaalia suhtautumista rahaan siis on juurikin se, että sitä käytetään sen verran kuin sitä on. Jos sulla on varaa ostaa upouusi bemari.. ANNA MENNÄ! Jos sulla ei ole, älä osta sitä. Älä osta sitä jonkun statuksen takia.

10. Olen aikalailla kaikkiruokainen, mutta inhokkini ovat papuruoat, kalamureke ja kalakuviot sekä haggis, YÖK!!


                                                                                             Mitkä ovat sun inhokit?


Ollaan kuulolla, mä oon nyt lomalla ja lähden aikaisin aamulla kauas, sinne                                                                                                                    missä on lämmin! 

                                                 Pysykää siivellä mukana, blogi ei jää lomalle ;)
SHARE:

5 kommenttia

 1. argh. tuo rahalla leveily! En voi käsittää sellaisia,. jotka leveilevät kuinka kallis jokin on, ja kuinka parempia he ovat sen kalliimman esineensä kanssa. huoh

  VastaaPoista
 2. Käärmeet on munkin kauhistus, toinen on hautausmaat, mua ei saa sinne kirveellekään, enkä halua, että mua sinne kuoleman jälkeen pistetään.

  Ihanaa matkaa, enkä malta odottaa Rion juttuja! <3

  VastaaPoista
 3. Ihmisten pahansuopaisuus ja selän takana pahanpuhuminen.
  En minäkään kylmistä altaista tykkää, muistan nuorena kun oli vaikka intervallitreenit, silti kymä hytisytti aina vaikka piti uida kovaa ja kauan:D Nykyisin tulisi varmasti useammin mentyä uimahalliin, mutta ei se kylmä vesi houkuttele, vaikka virkistäisihän se.
  Eläinten rääkkäjät on myös syvältä. Käärmeitä enkä mitään eläinkunnan edustajia en inhoa, paitsi hyttysiä!
  Ihanaa reissua <3

  VastaaPoista
 4. Niin monta kohtaa komppaan, kuten 2 ja 9! Hyvää lomamatkaa!!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig