keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kesäkampa ja kevättuulten terveiset*

 Viime syksyinen työtapaturma nosti päätään siis tämän uuden työtapaturman lisäksi.
Voisin tällä hetkellä kerätä kiiltomatoja taskuuni tuomaan elämääni hieman valoa.
Vaikka asiathan tuppaavat hoitumaan tai jopa muuttumaan hyväksi kunhan niille antaa aikaa. Paljon erilaisia ajatuksia. Ajatukset viilettävät ohi. Ehkä hyvä niin, menköön kevättuulen mukana. Niin ja tässä osoitteessa ei olla muuten kukaan syntynyt sen kummemmin kultalusikka suussa eikä täällä tanssita millään pilvenhattaroilla - ei edes ruusun terälehdillä!


Mietin, että pitäisiköhän hommata oikein kesäkampa? Oikein värikäs ja moni piikkinen, jos otan huomioon ainaisen viileyden. Mutta kun ei tiedä milloin se oikeakesä on tulossa, niin menisi vain hyvä kampa hukkaan... Tai pahimmassa tapauksessa joutuu hankkimaan useamman kamman, jos kesä ja lämpö eivät vaan tule.

Haaveilen taas asuvani jossain, missä on aina lämmintä. Aamuauringon lämmössä voisi parvekkeelta kurottautua appelsiinipuuta kohden ja napata yhden vitamiinipommin. Bikinit, hellemekko, aurinkorasva, auringon vaalentamat hiukset, pisamat, ananakset, meren kohina. Voisi mennä uimaan silloin kun huvittaa, lueskella ja viettää kiireetöntä, leppoisaa, ihanaa aikaa. Mutta paluu todellisuuteen, pari särkylääkettä kitusiin, unet ja illalla pakoilen taas kotitöitä sekä nautin olemisesta!
SHARE:

1 kommentti

  1. Upeita ajatelmia ja auringon lisääntyminen valaisee mielenkin.
    Nyt kannattaa ammentaa voimaa luonnosta, linnuista ja kaikista kevään merkeistä.
    Ne lupailevat ihanaa kesää.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig