sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Viikonloppu täynnä aurinkoa, gourmeeruokaa, ravintoloita ja sirpaleiden kasausta*


Eilen tuntui jo aivan kesältä. Siis oli niin huippu sää, kuin olisi ollut Etelä-Euroopassa. 
Hetki kipujen ja arjen yläpuolella. Säällä on suuri vaikutus. Viikonloppuna nautittiin hyvää ruokaa ja juomaa.  Siihen vaikutti kaksi asiaa: aurinko paistoi ja lämpömittari näytti reilusti lämpöasteita. Oltiin terassilla ohutpaita (nyt ei vain se tanniinen neulepaita ;) ) yllä ja hymyiltiin kilpaa auringon kanssa. Tänään on olleeteri lämpöasteet, viileää ja sateista. Maailma tuoksuu erilaiselta sateen jälkeen. Ulos katsellessa tulee mieleen, että olisipa mukavaa lähteä johonkin reissuun. Hiffasin, että Vilnaan lähdetään jo kahden ja puolen viikon kuluttua.

Käsissä tekstit ja langat. On toinen juttu sitten se, pysyykö ne langat käsissä vai ei. Nähtäväksi jää. Ja onhan sekin eräänlainen näky, jos kaikki karkaa käsistä. Joskus kun kaikki karkaa käsistä, se kaikki sitten asettuukin ihan itsestään yllättävän hienoon järjestykseen. Ensi viikon lopulla pääsen jo kenties töihinkin, ainakin viikon kuluttua. Työni,kun vaatii taisteluvalmiutta eikä puolikuntoisena voi olla ninjana. En todellakaan tahdo enää viidettä työtapaturmaa tälle lukuvuodelle. Ihan jos pääsisi suht elävänä joskus kesälomalle,niin se ois enemmän kuin jees! Jokin nostaa minut aina ylös, kun ensin lyödään kymmenen kertaa maahan. 

On tässä elettykin tummanpuhuvia päiviä aivan liian monta. Maahan luotuja katseita, hiljaisia kasvoja. Päivien nivelet naksahtelevat yksi kerrallaan. Tätäkään päivää ei voi peruuttaa.

Vaikka aina sanotaan,ettei alkoholilla tai ruualla pidä palkita itseään,niin minä sanon,että haloo! Todellakin kannattaa palkita hyvällä ruualla ja oluella/skumpalla. Pitkä saikku vaatii veronsa. Kasailen sirpaleita, minusta tulee entistä ehompi.
On ollut ainakin aikaa miettiä kaikenlaista. Mutta yhdestä asiasta olen hyvin varma, suunta on nyt ainakin oikea. Nyt on tulevaisuuden asiat varmalla pohjalla. 
Cheers*


Sain eilen ihanan kortin, ensi lauantaina coctailkutsuille. Asu on jo valmiina valittu. Toivottavasti kipu ei vie voittoa. Kiitos kutsusta, kaipaan todella seuraasi. Pian näemme! ♡

Taverna Vaelsa on aivan keskustassa ja aurinkoisella säällä on ihana istua terdellä nauttia tapaksia ja hieman kylmää juomaa. Taverna Vaelsa on kohtuuhintainen, joten siellä voi viettää aurinkopäivää pidemmänkin kaavan mukaan. Vastapuolelta löytyy Kauppatori.

Taverna Vaelsa. Helsinki. Kauppatori. Aurinko. Lämpö. Kuumuus. Hyvä seura. Kevät. Eka kerta tällä vuodella terassilla. Tämä aurinkohetki ja kiireettömyys ♡ Hetki kipujen yläpuolella.

 Stockan Skumppabaari.
Mango-PAssion leivos on aina makoisa, hieman suolaisaa sekä skumppaa.

Kämp Brasserie. Oluet maksoivat reilut 11 euroa kappaleelta. Huhhuh!
Hinnat ovat nousseet entisestään, meitä ei näe enää täällä niin usein.Stockalle on avautunut Classic Pizza, suosittelen!


 Stockalla Ted Bakerin asuja.

 Teatterin ravintola ja kolmen ruokalajin herkkuja! Suosittelen! Teatterin ravintolassa on aina maut kohillaan. Kuvassa olevat herkut ovat kahdelle.

 007-juomaa eli Bollingeria. Lahjapullo ja sisältö oli hyvä.
Mikä idea näiltä opiskelijoilta penkkareihin. Kaksiosainen Titanic ja jäävuori. Sattuivat sopivasti merisotapoikien kanssa Espalle.

 Parsakausi on avattu, mun suurta herkkuani.
"Eläköön
Päivät, jotka juoksi iltaan
Niiden riemut ja työt
Eläköön hellät yöt
Rohkeus mennä vastavirtaan
Ja rakkaus arpinenkin
Eläköön kyyneleet
Suru, myös sirpaleet Sillä tarvitsin mä senkin
Katsetta ja viisautta vastasyntyneen
Ihmetellä metsää, valtavuutta mantereen Kasvojemme uurteita ja tähtikarttoja
Ihmetellä kaupunkia aamunkoitteessa"

-Juha Tapio-SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi kun ihania keväisiä ja tunnelmallisia hetkiä. Lauantain ilma oli niin upea ja varmasti upeita tunnelmia täynnä. Ihanaa tulevaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Upea on ollut viikonloppusi ja oi oi noita ihania aurinkoisia kuvia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Todellakin kannattaa palkita itsensä lasillisella kuohuvaa. Sulla on ollut kyllä melkoinen vuosi. Olen ihan kylmähiki selästä valuen lukenut noita sun työjuttuja, hirveää, että omalla työpaikalla joutuu pelkäämään terveytensä puolesta. :(

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig