perjantai 19. elokuuta 2016

Arvonnan voittajat ja takana onnistunut työviikko*

Arvonnan voittaja, jossa palkintoni oli Marimekon kangaskassi ja kahdet korvakorut voitti Anu/Meidän elämää-blogista ja arvoin vielä kahdet pääkallokorvikset ja ne menevät Lady of the Messille sekä Heli Heinoselle
Laitoin voittajille jo sähköpostia.
Kiitoksia kaikille osallistuneille!

Kohta arvotaan taas jotain kivaa :)


*


Aika kuluu ja sekuntiviisari nytkähtelee eteenpäin. Minulla on vapaapäivä siis ilta. Kun tekee yhtä työtä, niin se tuntuu jo luksukselta. Viikko on kulunut nopeasti, töissä on tapahtunut monta iloista onnistumista.

Haluaisin niin tavata itseni nuorempana tyttönä ja jutella, jolloin minulla oli todella palava sydän ja avoin mieli. Olisi pitänyt muistaa lukea enemmän. Mutta tänä iltana avaan uuden kirjan lehden. Ja jatkan auringon kiertämistä. Tiesittekö,että aurinkoon mahtuisi ainakin miljoona maapalloa? Minuunkin mahtuu ainakin suklaalevy, puoli pellillistä pizzaa, iso pullollinen vichyä ja munkkipossu. Lista on loputon. Mikäs tässä ollessa,kun sieluni on suittu sokerilla ja rasvalla. Levollista hiljaisuutta ja pakottomia lauseita. "Kaikki tulee ajallaan sille joka osaa odottaa",kuten Tolstoikin sanoi. 
Viikonloppu ♡ lepoa, työtä ja juhlaa.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Oi kiitos arvontavoitosta ja oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne😊

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajille.

    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig