keskiviikko 3. elokuuta 2016

Yllätyslounas ja yllätyslöytö


Ylläritapaaminen työkaverin kanssa ♡ hyvän ruuan äärellä. Kolme tuntinen vierähti silmänräpäyksessä ruuan ja shoppailun merkeissä. Tein yllätyslöydön vaatekaupassa, löysin ajattoman monikäyttöisen takin, niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Kokeilen ensin kokoa L, mutta se oli auttomattomasti liian suuri, valitsin M-koon ja se istui hyvin. Sopivan rento, mutta silti tyylikäs takki moneen eri menoon.

Pian hämärtyvät illat, keltaiset lehdet vesilätäköissä katulamppujen valossa, kirpeät aamut ja ehdottomasti syysvaatteet. Saan yleensäslaagin, kun puhe kääntyy syksyyn. Yksi kamalimmista hetkistä on se, kun sydän hyppää kurkkuun, kun näkee lehtien muuttuvan keltaisiksi ja tietää mikä on edessä. En ole sitten lainkaan talvi-ihmisiä, joten pelkkä ajatus kylmästä, märästä ja kymmenen sentin paksusta vaatekerroksesta, saa niskavillat pystyyn. Kesävaatteet ovat mukavampia, muutenkin kauniimpia, ja kesällä ihmiset ovat iloisemman aurinkoisia. Ehkä Suomessa tehtäisiin vähemmän itsemurhiakin, jos pimeänkausi olisi lyhyempi?! Olen kesäihmisiä, mutta toisaalta syksyssä on omat hyvät puolensa kuten suomalaiset marjat ja hedelmät. Pitkä talvi vain ei innosta. Mutta onneksi nyt on vasta elokuu, ja säätiedotuksien mukaan edessä on vielä pitkä lämpöinen kausi.
Yritän nyt jo psyykata itseäni ja keskittyä niihin syksyn positiivisiin puoliin, joita ovat tietenkin uusi työpaikkaihanat neuleet ja kauniit syysvaatteet. Jos siirrytään vaatteista muihin aiheisiin, minua piristävät kynttilät, tähtitaivas, sekä herkuttelu sohvan nurkassa skumpalla ja vuohenjuustolla sekä hillolla.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig