keskiviikko 17. elokuuta 2016

Suositus: Cafe Ekberg ja Ekberg Extra*

Cafe Ekbergissä, serkkuni upealla työpaikalla suunnittelemassa tulevia juttuja herkullisten leivosten kera. 
Ekbergin leipomo on perustettu jo vuonna 1852 ja edelleenkin se on olemassa ja vieressä sijaitsee kahvila. Ekbergin kahvila on niin legendaarinen paikka, että sinne tullaan kauempaakin. Enkä yhtään ihmettele, koska sijainti on mitä parhain ja tarjottavat ovat niin laadukkaita. Etenkin macaronskeksit ovat suussa sulavia leivoksista puhumattakaan.
Leipomon ja kahvilan valikoimista löytyy kaikenlaista herkkua suolaisesta makeaan ja Ekbergin leiväthän ovat aivan omaa laatuaan. Leipomon puolella on upea valikoima kaikkia ihania suolaisia ja makeita syötäviä. Suosittelen piipahtamaan siellä ja et taatusti lähde sieltä tyhjin käsin. Mukaasi saat vielä hyvänmielen. Kesäisin kahvilassa on terassi, joka on suosittu kohtaamispaikka.

"Kahvilassamme on 90 asiakaspaikkaa. Olemme auki arkisin ja viikonloppuina. Aamun käynnistämme noutopöydällä, jolle katamme monipuolisen aamiaisen. Lounastarjoilun aloitamme kello 11. Lounaslistaltamme voi valita keiton, salaatin tai lämpimän aterian. Pulla, leivos tai muu makea kahvikupillisen painikkeena on saatavilla pitkin päivää."


Ekberg Extran upea juhlatila muuntautuu moneksi ja sopii yksityishenkilöiden sekä yritysten käyttöön pienempiin ja isompiinkin juhliin, palavereihin sekä tapaamisiin. Tehdään arjesta luksusta ja juhlahetkistä entistäkin herkullisempia ja ikimuistoisempia. Olkoon kyseessä sitten häät, syntymäpäivät tai hautajaiset.
Ihastuin Ekbergin Extran upeaan tilaan. Tila ei ole liian suuri ja sitä saa helposti muunneltua monenlaiseksi. Tilassa on pieniä kauniita historiaa huokuvia yksityiskohtia sekä sijainti on erittäin hyvä. Tilaan pääsevät myös liikuntarajoitteiset, koska talossa on hissi.

"Ekbergin pito- ja juhlapalvelu on yli kymmenen vuotta järjestänyt erilaisia yksityis- ja yritystilaisuuksia kuten perhejuhlia, illallisia, yhtiökokouksia ja lehdistötilaisuuksia. Catering-palvelumme laatii ruokalistoja ja auttaa tilaisuuksien järjestelyissä. Vuokraamme myös Ekberg Extra -juhlatilamme, joka sijaitsee Bulevardi 9:n toisessa kerroksessa. Avaraan, valoisaan tilaan mahtuu noin 60 henkeä. Palveluun kuuluu myös astiastoa, teknisiä laitteita ja henkilökuntaa".


Cafe Ekberg on avoinna joka päivä.
Ma-pe klo 7.30-19.00, lauantaisin 8.30-17 ja sunnuntaisin klo 9-17.
  • Osoite: Bulevardi 9, 00120 Helsinki

 Lasi kuohuvaa ja Budapest-leivos Ekbergillä hyvässä seurassa tekee maanantaistakin sydämenmuotoisen.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig