torstai 2. helmikuuta 2017

Anton & Antonin makoisat reseptit, hyväntekeväisyyttä karvakavereille - joka hetki on oikea hetki*

Sinne meni! Iso laatikollinen uusia ja vähän käytettyjä vaatteita ja asusteita. Kirppistuotto menee Romaniassa Valcean kodittomien koirien hyväksi ♡

Tein ensimmäiset ruuat Anton & Antonin ruokakassista ja kotitekoinen tsatsiki, pikkelöity punasipuli kera pestobasilika kanan sekä rukolan oli taivaallisen hyvää pitaleivän välissä. Aion jatkossakin tilata Anton & Antonin ruokakassin. Ruokakassin sisällön tietää viikkoa ennen kuin se saapuu eli voi päättää tilaako sen vai ei.

Olkoon helmikuu lempeän lämpöinen ja suussa sulavan makoisa!

Muista sisäinen voimasi! Ajoittainen tuska ja kärsimyskin pitävät sisällään jotain suurta ja upeaa. Pidä kiinni päämääristäsi, älä kuuntele liikaa vierelläsi olevaa puheensorinaa. Sulje välillä silmät ja rentoudu, jatka matkaa silmät avoimina, suuntavaisto entistä tarkempana. Olemalla nöyrän viisas ja kunnioittamalla toisia ihmisiä, saavutat henkisen kasvun ja sisäisen rauhan.


Olet vastuussa omasta onnestasi, mutta myös surkeudestasi. Älä syyttele muita, vaan ota itseäsi niskasta kiinni ja tee muutos. Päätä, että tältä istumalta voit alkaa elää niin, että et vain hengitä ja raahaudu päivästä toiseen vaan nautit joka päivä pienistä hetkistä. Maailmassa on niin paljon mahdollisuuksia, että pidä itsestäsi huolta. Joka hetki on oikea hetki alkaa elää. Hyvä kiertää, joten tee hyviä valintoja, tekoja ja kauniita ajatuksia.

Levollista helmikuuta ♡
SHARE:

1 kommentti

  1. Mielenkiintoinen ruokakassi. Viimeinen kuva on huippu. Juurikin noin!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig