torstai 16. helmikuuta 2017

Muutama vinkki ankeuttajille ja vertailukulttuurin kuluttajat*

Tule sellaisena kuin olet, oma itsenäsi.
Uskalla olla juuri sellainen kuin olet.
Hyvinvointi lähtee itsensä hyväksymisestä ja siitä, että emme ole koskaan valmiita ihmisinä. Meissä jokaisessa on hyviä puolia ja kykyjä. Ota rohkeasti taitosi esille ja kannusta myös muita positiivisuuteen. Vaikka aina ei jaksa olla pirteä ja yltiöpositiivinen, niin silti lähes jokaisesta päivästä löytyy ilon- ja onnenaiheita. Jostain kumman systä minulel tuli mieleeni,e ttä miltäköhän kruununprinsessa Victoria näyttää, kun sitä pännii oikein kunnolla? :D


Olen huomannut,että jotkut elävät valtavassa vertailukulttuurissa.
Kaikkea elämässä vertaillaan, mikä ei ole koskaan tarpeeksi hyvin.
Etenkin miehet, jotka vertailevat liikaa itseään toisiin ihmisiin, niin he ovat juuri niitä tyyppejä, joilta puuttuu vain hame päältä.
Miksi minulla ei ole tuota ja tuota? Ei osata olla iloisia toisen saavutuksista. Negatiivisuuden kehä on taattu! Monestikaan negistelijä ei näe omassa elämässään olevia hyviä asioita tai edes niitä hyviä mahdollisuuksia, koska keskittyy liikaa toisten elämään ja pahansuopaisuuteen. Autan paljon Romaniassa olevia kodittomia koiria. Eläin on täysin ihmisen armoilla, mutta ihminen pystyy aina pyytämään apua ja hankkimaan keinolla kuin keinolla ruokaa itselleen. Mutta eläin ei!


Kaikkea ei voi saada itselleen koskaan tai saatikka heti.
Älä vertaa itseäsi muihin, älä ainakaan liikaa. Meillä kaikilla on erilaiset taustat elämässämme, erilaiset unelmat, tahtotila tehdä asioiden eteen töitä, paljon selityksiä, erilainen ruumiinrakenne ja aineenvaihdunta. Osa on terveitä lähes aina ja osalla on jakuva lääkitys johonkin sairauteen. Osa ei liho vaikka söisi kuinka ja vaikka mitä. Jotkut ovat taas ikuisella dieetillä.
Älä unohda itseäsi, älä elä elämääsi toisten kautta, koska se on hyvin tuhoisa tie. Elämämme päivät soljuvat hyvin nopeasti ohitse ja lopulta huomaa mitä kaikkea hyvää menettikään, jollei elä hetkessä ja tartu tilaisuuksiin. Meillä jokaisella on oma elämämme elettävänä, riittää, että pitää huolen omastaan. 


Keskity itseesi, keskity hyvinvointiisi. Anna toisten elää omaa elämäänsä. Älä kadehdi vaan ihaile. Ole kärsivällinen kaikki aikanaan.  Muista kolme K:ta: kunnioita itseäsi, kunnioita toisia ja kanna vastuu teoistasi/sanoistasi. Joskus se, ettet saa haluamaasi on onnenpotku. Arvioi menestyksesi sen perusteella, mistä sinun täytyi luopua saavuttaaksesi sen.
Jos haluat muiden olevan onnellisia, ole myötätuntoinen.
Jos haluat olla onnellinen, ole myötätuntoinen.
Luota intuitioosi. Ja tarkastele lopputulemaa, että ohjaako sinua pelko vai intuitio!


Älä ole Putouksen Aina Inkeri Ankeinen, nariseva kitisijä, jolla ei ole ikinä mikään hyvin ;DSitten vain liikkeelle ja kohtia OMIA unelmia.
Teen HYPOXista ja sen tuloksista oman juttunsa loman jälkeen :)


SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig