keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Robinson Crusoe & Ylellä testiryhmässä*

Mulla on valtaa, mä koulutan muita :D Tätä lauleskelin tänään mielessäni koulunkäytävillä linkuttaessani. Tänään tunnen itseni Robinson Crusoeksi autiollasaarella: odotan viikonloppua saapuvaksi jalka turvonneena. Hyvin onnistuu opettaminen yksijalkaisenakin ja pienessä lääkehuurussa. Kaikki näyttää niin vaaleanpunaiselta. Voi sanoa huonona päivänä heränneensä väärällä jalalla :D  Kun lääkitys on kohdillaan, niin kyllä elämä on hyvää :D


Olen testiryhmässä, jossa keksimme/ testaamme Ylen uusille ohjelmille nimiä. Mielenkiintoista saada osallistua tällaiseen projektiin. Olen saanut viimeisen parin vuoden aikana toteuttaa huiman määrän unelmiani ja saanut upeita tilaisuuksia aivan yllättäen kokea uusia kivoja ja upeita juttuja. Positiivinen asenne ja hyvät teot kertautuvat ja saan takaisin hyvää. 

On ihmisiä, jotka lukevat kirjaimia, ja on ihmisiä, jotka lukevat kirjainten takana olevaa henkeä, ydintä. On tärkeää oppia tiedostamaan ja näkemään kirjainten takana oleva energia. Rakkaus on yksinkertaista se tietää, että sydämet ovat aina ja kaikkialla samalla tasolla. Kun teet hyviä asioita ja ajattelet positiivisesti, tunnet sen sydämessäsi saakka. Hyvän energia kaikuu pitkään ja kauan maailmankaikkeudessa ja on kaikkien sielujen kuultavissa.


Hiihtolomaankin on enää 2,5 viikkoa! Matkalaukku odottaa taas viime tipassa pakkaamista. Muista, että heikot ovat julmia, ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta. Ja muista, että kyllä sinussa voimaa piisaa. Naura elämälle. Naura vastoinkäymisille. Naura itsellesi ennen kuin muut ehtivät. Hymyile ja mieti kauniita asioita. Arkirakkautta ja positiivisuuspedagogiikkaa. Häivähdyksiä tulevasta valosta, lomasta ja keväästä.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig