tiistai 31. tammikuuta 2017

SuperMario kukkia ja Anton&Antonin herkullinen ruokakassi

Päätin tilata alennuskoodilla Anton & Antonilta kotiintoimitettavat kolmen päivän ruuat sisältävän ruokakassin. Kätevää! Kassissa tulevat ruoka-aineet ja ohjeet. Odotan innolla huomista ja kokkailusessiota!
Kun ei tarvitse ravata kaupassa, voin keskittyä olennaiseen, kuten HYPOXI treeneihin, kotijumppaan ja oleiluun. Ratkaisut löytyvät tyynessä, päättäväisessä ja tasapainoisessa mielessä. Nyt on erittäin hyvä, pientä hienosäätöä lukuunottamatta. Jotkin säännöt on tehty elämässä rikottaviksi, unelmat toteutettaviksi ja päivät elettäviksi. Oletteko kokeilleet joskus ruokakassin tilaamista kotiin?

Ja on mulla tänäänkin tuolla alakerran varastossa mahdoton määrä kirppisteltävää tavaraa. Älkää siis ihmetelkö mikäli meikäläisestä ei paljoa kuulu. En ole logistiikan ihmelapsi, vaikka koetan saada varastostomme toimivaksi. Tarvitsisin sellaisen varastotilan, joka imisi kaiken kuin musta-aukko. Olen siis seuraavat iltapäivät jossain romujen ja rättien alla. Mutta hyvä ja laadukas ruoka ennen kaikkea! 
Hyvä kiertää suun kautta vatsaan ja tuntuu sydämessä saakka Uudet kissaystävälliset kukkaset keittiön ikkunalaudalla♡
Jos ihastuit ikihyviksi näihin kestokukkasiin, niin minulta saa tekijän yhteystiedot.

Alla olevassa kuvassa on malleja, joita herttainen käsityöläinen tekee.

SHARE:

1 kommentti

  1. Ihanan piristävä postaus näin keskiviikkoaamuna luettuna <3 Onpas upeita kukkia!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig