perjantai 27. tammikuuta 2017

Voitokas päivä ja ystävän kultainen sydän ♡

Onpas olleet huimat kaksi päivää, sain syntymäpäivälahjojen syntymäpäivälahjan. Voitin ottamallani valokuvallani aika ison summan (minulle suuri summa) rahaa. Ei nyt kumminkaan niin suurta, että voisin lopettaa työnteon tai keskittyä pelkästään unelmieni toteuttamiseen, mutta kumminkin.

Pääsimme myös eroon autostamme. Se lähti lunastukseen. R.I.P automme.Oli muutenkin tarkoitus luopua keväällä autosta, koska julkinenliikenne on täällä niin erinomainen. Pari kertaa kuukauden sisällä iso auto peruutti tienlaidassa seisontavakuutuksessa olleeseen autoomme ja simsalabim, autoa ei enää ole! Hyvä niin! 


Tasan kolme viikkoa ja olemme lennossa kohti uutta matkakohdetta toiselle puolelle maapalloa. Täällä Helsingissä on ollut välillä ihanan "raikas ja lempeä tuuli". Ei meinaa kuin naama ja sormet irrota jäätävässä tuulessa XD onneksi pääsee aivan kohta hieman lämpimämpään.

Ja tänään sydäntä lämmitti tavata ystäväiseni poskipäät kipeinä nauramisesta! Messut olivat hieman kuivakat, mutta onneksi seura oli pirskahtelevan hauskaa. Täyteläistä. Ystävälläni Katilla on sydän täyttä kultaa.

Tänään olen kiittänyt mielessäni heitä, jotka pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan. Olemalla vähemmän epäitsekäs, myrkyttämättä ympäristöään ja olemalla rehtejä. Mutta jotkut vaan ovat ikiroudassa. Kenties matka lämpöiseen auttaisi sulattamaan edes osan heidän sielunsa jäästä.Huomaan vuosia tulleen lisää katsellessani silmäkulman juonteisiin paennutta meikkiäni. Voin yrittää huijata peiliä, mutta kellolle, kalenterille ja elämälle olen liian heikko vastustaja! Kävin tänään Educamessuilla. Oli kuivat messut viime viikkoisiin Matkamessuihin verrattuna. Sai siellä kumminkin tiedonjanonsa sammutettua!  
Mitähän seuraavan kulman takana odottaa?


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig