maanantai 16. tammikuuta 2017

Kuulumiset, kirppislöytöjä ja häivähdyksiä*

Tänään bussissa lippujentarkastastaja tuli yllättäen juttelemaan. Pelästyin ensin, että onko matkakortissani jokin vikana :D Ihasteli vaan lämpöistä Canada Goosen talvitakkiani. Hänkin haluaisi sellaisen. Kerroin edullisen vinkin selailla tori.fi ja huuto.nettiä. Olen sieltä löytänyt molemmat CG takkini. 
Tosin kannattaa olla tarkkana, että ostaa aidon.


Sain kivan viestin, että olen voittanut 50e Superlahjakortin. Niin, ja löysin nettikirppikseltä uudehkonVuittonin huivin. Aaaw, se oli menoa. Edullisesti, kun sain. Eikä siinä vielä kaikki! Minulla on plantaarifaskiitti- 
Siispä kaikki ainekset katastrofin syntyyn.On mennyt liian hyvin. Ja tänään piipahdin taas tehokkaassa HYPOXIssa Aleksilla. Siellä saa aina hyvän fiiliksen.Siitä enemmän hieman myöhemmin.

Vietin lauantain ystävän kanssa, hyvän ruuan ja shoppailun merkeissä. Sanat ja asiat soljuivat kevyen kauniisti toistensa lomaan. Hyvyyden huokaus ja pakkasilma, joka punaa poskeni ja kirkastaa ajatukseni. Vaikka kiire kurkisteleekin kulman takaa, niin kaiken tekemättömyyden keskellä minulla oli kokonainen päivä vapaata.

On vain luotettava parempaan huomiseen, se kantaa. Luvassa on sydämellisiä asioita. Rakkaimmat vierelläni. Rauha sisimmässäni. Ja illan päätteeksi palauttava lenkki jääkaapille ja takaisin.
Sisimmässäni valonhäivähdyksiä. Hiljaisuus, jonka kautta saan levähtää ja vahvistua. Opetin oppilailleni kuinka lasketaan piparjuuria, eikun neliöjuuria. Yksi valitti hammassärkyä, auttoikohan hammasjuuren särkyyn neliöjuuren oppimäärä?Suomen hauskin tavis-kuvaukset. Pasila. Pöllölaakso. Hyvässä seurassa
Olemme yleisöä. Mun elämäni on ilman ohjelmaakin niin "ratkiriemukasta", ei tartte itse osallistua!

Kirppislöytö. Hinta oli muutaman kympin kotiinkuljetuksella. Vanha klaffilipasto, joka nyt koristaa makuuhuoneen nurkkaa. Suurin osa huonekaluistamme on hankittu kirppikseltä. Saatu joko ilmaiseksi tai maksettu pieni hinta.


SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig