sunnuntai 22. tammikuuta 2017

NBE Party@Clarion Jätkäsaari

Olin torstaina Nordic Blogger´s Experience-illassa uutukaisessa ja hienossa Clarionissa, Jätkäsaaressa. Illan aikana nautimme DJ:n soittamasta musiikista, hotellikierroksesta, huikeista näkymistä Sky Roomissa, drinkeistä ja makoisasta ruuasta. Clarion hotelli teki minuun suuren vaikutuksen. Puitteet ja näkymät ovat kohdillaan tässä hotellissa. Vieressä on Länsisatama ja keskustaan pääsee muutamassa minuutissa numero 9 ratikalla. Minulla on Clarioniin yöpymislahjakortti, jonka aion käyttää kevään aikana. Kattouima-allas on niin huikean houkutteleva, että odotan jo innolla päästessäni polskimaan altaaseen. Sieltä näkymät ovat upeat, suuren maailman tyyliä. Kukapa ei nauttisiuinnista lämmitetyssä kattouima-altaassa, saunoa sekä kuntoilla yläilmoissa. Hotellin suunnittelusta vastaa Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy. 

Clarion hotellejahan on paljon maailmalla, mutta Suomeen ensimmäiset Clarion-ketjun hotellit valmistuivat vasta viime vuoden lopulla  Helsingin Jätkäsaareen sekä lentokentälle. Lentokentän Clarion-hotelli sijaitsee vain 2 minuutin junamatkan päässä terminaaleista ja tarjoaa lisäksi 12 kokoustilaa, 258 hotellihuonetta sekä Kitchen & Table -ravintolan. Tapasin illan aikana vanhoja ja uusia tuttuja. Tällaiset pienet irtiotot arjen keskellä piristävät kummasti ja intohimoisena kulinaristina olen aina siellä missä on hyvää ruokaa ja paljon!

Clarionin hotellinvieraat kuin pääkaupungin paikalliset asukkaatkin toivottaa enemmän kuin tervetulleiksi nauttimaan Helsigin kattojen ylitse levittyvästä näkymästä.

Kuva on sviitistä.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig