maanantai 2. tammikuuta 2017

Farssi.Fiasko. Erinomaista. Muutto ja hetkien ainutkertaisuus*

Huh! Kiirettä pitää. Muuttopakkailut. Laskin, että tämä on elämäni aikana 14. muutto. Tosin nyt vain alakertaan. Suurempaan asuntoon. Mutta ei ole tästäkään jäänyt puuttumaan kunnon farssin merkkejä. Jestas, mitä kohellusta firmoilla ja se on tuottanut tuplatyötä muuton ohessa. Edellinen asukas oli jättänyt asunnon siivouksen puolitiehen eikä ole palauttanut kaikkia avaimia huoltoyhtiöön. Nyt sitten odotetaan lukon sarjoittajaa. Viime viikolla Prahan matkan aikana meille oli pamahtanut asuntotarkastaja omilla avaimillaan. Oli ollut kisujenhoitaja ihmeissään ja kauhuissaan. 

Elän nyt hyviä aikoja, vaikka ainahan on se mahdollisuus, että elämä kääntää kelkkansa suunnan. Elämä on viime aikoina lahjoittanut paljon, vaikka se on myös vienyt mennessäänkin. Olen huomannut, että arjesta löytyvien aarteiden voima on valtava! Hetkien ainutkertaisuus.

Kutsukaamme valo ja hyvä kylään, aivan lähellemme. Ei sammuteta valoa vaan annetaan valon tulvia, koska valo hoivaa ja luo toivoa kauniista keväästä. Olen oppinut, että elämisen voi tuntea kiireettäkin. Elämässä ehtii tehdä kaikenlaista, kun on läsnä eikä kiirehdi. Usko, mutta hylkää pelkosi. Tämä ilta kuljettaa huomiseen, siihen mahtuu kaikki se, mitä tarvitsemme. Minusta tuntuu, että tarvitsen lomakohteen kesäksi ja sellainen on jo kiikarissa. Tosin ennen kesälomaa nautin hiihtoloman matkakohteesta. Onni, on mitä odottaa. Onni on kovan työn jälkeen tuulettaminen, haaveiden toteutuminen ja hieman enemmänkin.

Huomenna matkaan ystävättäreni kanssa päiväksi Tallinnaan. Ne tunnelmalliset ihanat kadut, jotka kätkevät kulmiensa taakse upeita tarinoita. Huomenna on lähes muuttovapaapäivä, paitsi illalla Tallinnasta tullessamme muutamme. Niin, ja torstaina sekä perjantaina meillä on kirppis. Jos haluat tulla kurkkaamaan kirppistarjontaa, niin tervetuloa!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig