torstai 12. tammikuuta 2017

Ihan pieni katastrofinen muuttotarina &%##¤%""¤!&%*

Ei ole mennyt aivan putkeen viime aikoina asuntohommissa. Mutta on noustu voittajana reklamaatioiden jälkeen. Olen reklamoinut viimeisen kahden viikon aikana enemmän kuin useampaan vuoteen yhteensä :D

Soitin ennen Prahaan lähtöä, että asuntoomme ei saa tulla matkamme aikana, kun kissat säikkyvät vieraita ihmisiä tai jotkut huoltomiehet jättävät oven auki ja kissat pääsevät karkaamaan. No, eikös matkamme aikana ollut käynyt asuntotarkastaja omilla avaimillaan asunnossamme. Onneksi Kati oli paikalla. Sitten vuokrasopimus skannattiin mulle torstaina ja perjantaina olisi ollut sen palautus. Oltiin Prahassa. Kävin allekirjoittamassa maanantaina.

Kun sain asuntoon avaimen ja näin missä kunnossa se oli jätetty meille. Ala siivoamaan heti alkuun ja hommaa siivousaineet. Ja astiatkin olivat jääneet edelliseltä asujalta tiskikoneeseen.

Menin hakemaan huoltoyhtiöstä lisäavaimet asuntoon. Ei ollut mistä antaa, kun tämä entisen asunnon johtajasmies ei ollut palauttanut niitä. Jouduin kovistelemaan tätä asunnon entistä asukasta.Osa avaimista oli kuulema Levillä jollain toimittajalla. Ei me nyt yhdellä avaimella tulla toimeen. Sitten alkoi tipahdella postiluukusta avaimia yksi kerrallaan. Yksi nimimerkillä "Kotihoito". Isännöitsijä päätti sarjoittaa pikana asuntomme lukon. Yksi ilta joku naikkonen soitti alaoven summeria ja etsi tätä edellistä asujaa. Sanoin, että soita OtavaMediaan tyypin sihteerille :D

Oli tässä jotain hyvääkin. Muutto kävi kuntoilusta. Jarmo oli iltavuorossa ja kuskasin tavaroita yksin. Onneksi sain parina iltana ystävät apuun. Unenlaatu parani, kun sammuin kuin saunalyhty iltaisin sänkyyn. Meidän ei tarvitse maksaa ollenkaan vanhasta asunnostamme vuokraa tammikuun ajalta, saamme makkarin parvekkeen oveen sälekaihtimet, ettemme ole kuin näyteikkunassa iltaisin ja saamme vähentää helmikuun vuokrassa 170e siivouskuluja. Niin, ja postikin tuli tänään oikeaan osoitteeseen. Ja taas yksi vanhan lukon avain tipahti postiluukusta. Mä en haluaisi koskaan johtotehtäviin, jos musta tulisi noin avuton kuin tän asunnon entisestä asujasta, että sihteeri hoitaa koko hänen elämänsä. Asuntonäyttöhän sovittiin alun alkaen sihteerin kautta! 

Mutta voin suositella Realia Managementia asunnonvuokraajana, erittäin asiallista ja ammattitaitoista työskentelyä!

Eikö siinä kaikki, voi hevonv*tun s**tana! Olen maksanut Postille postin edelleen lähettämisestä uuteen osoitteeseen kalliisti. Ja eikö tyritä. Tänään oli jaettu postimme vanhaan asuntoon! Asuntoon, johon ei ole enää avaimia. Huomenna saadaan postimme, kun ensin maksamme oven avauksesta 10e! siis toi 10e on käteismaksu ja laskulle olisi 50e.
Kävin $#@^_&€* teippaamassa entisen asunnon postiluukun umpeen ( siellä ei asu ketään) ja kirjoitin kissankokoisin kirjaimin postinjakajalle lapun oveen, että jakaa ne postit oikeaan osoitteeseen, kun siitä on maksettukin! Lähti Postille reklamaatio ja saamme kuulema 1.luokan postimerkkejä muutaman kympin edestä.
Oujee!

Säätöä!
Mutta koti on koti Nyt on tilaa!SHARE:

4 kommenttia

 1. No voi ei, mutta vaikeuksien kautta voittoon! <3
  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. EI OO OIKEASTI TODELLISTA?!? :D Siis itkisin, jos ei naurattaisi. Toimitusjohtajan elämä tuntuu olevan aika hektistä. LOL

  VastaaPoista
 3. Moikka! pitkästä aikaa, täällähän on tapahtunut vaikka ja mitä...
  Mutta parempaa onnea uuteen asuntoon! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin, ja ihania kirppislöytöjä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig