maanantai 23. tammikuuta 2017

Viikonlopun relat ja makoisat kuulumiset!

Matkamessut olivat tänäkin vuonna todella antoisat. Ja tulihan sieltä muutama arpajaisvoittokin.
Matkaan vajaan neljän viikon kuluttua Tyynen valtameren rannalle. Matkailu itsessään on aina kivaa ja jos ei ole liian suuria odotuksia niin silloin yleensä on kaikkein mukavinta.


Matkamessuilla piipahdimme useilla eri valtioiden ständeillä ja iloinen ylläri oli, että Baskimaan, Bilbaon ständillä oli viinin maistelu. Erinomaisia viinejä, joiden rypäleitä ei kasva missään muualla kuin juuri Bilbaossa.

Yksi lähimatkailun kiinnostavimmista kohteista on Tallinnan lähialueet, Ruotsin edustalla olevat Gotlannin ja Öölannin saaret sekä Ahvenanmaa. Usein tulee lähdettyä merta edemmäs tutkimaan maailmaa, mutta nämä lähialueetkin ovat vielä tutkimatta.
Kenties kesällä päädyn johonkin näistä saarista.

*

Varaa aikaa työntekoon. Se on menestyksen hinta.

Varaa aikaa mietiskelyyn. Se on voiman lähde.
Varaa aikaa leikkeihin ja peleihin. Se on nuoruuden salaisuus.
Varaa aikaa lukemiseen. Se on tiedon perusta.
Varaa aikaa ystävällisyyteen. Se on portti onneen.
Varaa aikaa unelmointiin. Se on tie tähtiin.
Varaa aikaa rakastamiseen. Se on todellista elämäniloa.
Varaa aikaa iloon. Se on sielun musiikkia.
Varaa aikaa miettiä sanojasi ja tekojasi. Sanat luovat todellisuutta ja värittävät tunnelman. Valitse ne huolellisesti.
Varaa aikaa tekemällä pitkään roikkuneet asiat heti. Hankala puhelinsoitto tai kirje, joka olisi pitänyt kirjoittaa aikoja sitten. Asioiden lykkääminen vie yllättävän paljon turhaa energiaa, kun pyörittelemme hommia päässämme ja huokailemme saamattomuuttamme. Laske lehti kädestäsi ja tee nyt heti yksi asia, jota olet lykännyt!


Varaa aikaa itsellesi. Oletko korvaamaton? Kaikille niille, jotka vastasivat kyllä, on luvassa ankeita, paineiden täyttämiä vuosia. Ns. korvaamattomia ihmisiä löytyy paljon teho-osastoilta ja sängyn pohjilta.
Varaa aikaa olemalla rehellinen. Mieti elämäsi suuntaa. Kuuntele sitä viisasta ystävääsi, sydäntäsi!
Varaa aikaa matkailulle. Meillä on vain yksi elämä. Tutki maailmaa ja ole utelias.


Ihanaa viikkoa, auringon pilkahduksia ja kuun välkähdyksiä jokapuolelle maailmaa! 

Löydettiin muuten Matkamessuilta juuri meidän oloinen ständi. 1 päivä ja 4 maata. Tehomatkailua, jota tulee usein harrastettua matkakohteissa :D

Veljeni voitti Turkish Airlinesin kilpailussa HIFK:n matsiin liput!Matkamessuilla oli tarjolla mitä makoisimpia herkkuja sekä alkoholipitoisia juomia, joita sai ostettua juomalipukkeilla.Matkamessuilla oli myös upeita Teakkerin tuotteita. Niitä löytyy kotoa, nämä ovat todellisia hyvää tekeviä ostoksia. Osa tuotosta menee Itämeren suojeluun.Tuotteissa näkyy suomalaisen luonnon ja perinteisien käsityötaidon kunnioitus.
Raaka-aineina käytetään vain luonnon-materiaaleja ja tuotteet valmistetaan ammattitaidolla ja viimeistellään huolella ja perinteitä vaalien.Illalla juhlistimme synttäreitäni ennakkoon. Kävimme illallistamassa Manalassa. Voin vaan suositella tätä ihanaa ruokapaikkaa!


Piipahdin apteekissa ostoksilla ja samalla kävimme syömässä Kuopion ystävien kanssa Grande Grillissä. Chevresalaatti tuunattuna marmoroidulla sisäfileellä oli todella herkullinen.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig