lauantai 18. helmikuuta 2017

Matkalla Los Angelesiin & Las Vegasiin*

Täälläpä sitä ollaan pilvien päällä matkalla Los Angelesiin ja vielä Las Vegasiin. Matkaamme Tukholmasta suoralla lennolla Losiin, pitkä istuminen, reilu 12 tuntia. Onneksi mua on siunattu hyvillä unenlahjoilla.

Nämä kohteet eivät ole olleet koskaan matkailun Top10:ssäni, mutta tuli niin hyvä/edullinen mahdollisuus visiteerata näissä mulle ei-kiinnosta-yhtään matkakohteissa. Edelliset hiihtolomat olen viettänyt lämpöisissä kohteissa, Panamassa, Helmisaarilla ja Rio De Janeirossa. Ihania muistoja!


Olemme vuokranneet Losista neljän tähden 65 neliön huoneiston, joka käsittää mm. oman keittiön, pesukoneen sekä uima-altaan. Sää tähän aikaan vuodesta ei ole kovinkaan kummoinen, mutta huomattavasti Suomen säätä lämpöisempää. En ole koskaan aiemmin käynyt näin lännessä kuin nyt olen matkalla.
Kellokin on 10 tuntia vähemmän kuin Suomessa eli saattaa pieni jetlag painaa tullessa :D


Kävin vajaa kolme vuotta sitten kesälö Miamissa ja Orlandossa. Jenkkimeininki ei vaan uponnut minuun, joka paikassa piti tippailla ja lopulta matka oli kovin kallis. Nyt vahingosta viisastuneena otimme huoneiston omalla keittiöllä. Mieluummin kulutan rahaa nähtävyyksiin kuin ruokaan.

Minulla ei ole mitään surempia odotuksia näitä kahta matkakohdetta kohtaan. Ei mitään suuria ylistyshuutoja, mutta nähtävää siellä tulee olemaan. Ja otan kuvia, joita voitte ihailla lähes livenä Instagramissa satumkirjavainen. Sekä matkan jälkeen teen pienen koosteen matkasta. Tosin minulla on tekemättä vielä syksyn Armenian ja joulun Prahankin matkasta postaukset, pardon! :D


Lennämme ensi viikolla pariksi tai kolmeksi päiväksi Vegasiin halpalentoyhtiöllä ja kierrämme nähtävyydet, Losissa taas käymme leffastudioilla, Universalissa, Beverly Hillsissä, Walk of Famella sekä monissa muissa "turistirysissä". Se mitä odotan eniten on NHL-ottelun näkeminen Anaheimissa. Tilasimme liput jo, joten sinne mennään. Se hyvä on matkata Enkelten kaupunkiin näin out of season, niin näkee myös edellä mainitun änäriottelun.


Joo, paljon tullaan näkemään ja kokemaan!

Olethan matkalla mukana, seuraa Instaani :)
satumkirjavainen
 Kuva

SHARE:

1 kommentti

  1. Eivät ole nuo kohteet minunkaan toivelistallani mutta tällä hetkellä on matkakuume sellaisissa lukemisssa, että lähtisin minne tahansa;)
    Ja - joskus ne kohteet, jotka eivät ole kiinnostavilta tuntuneet, ovatkin yllättäneet positiivisesti:)
    Kivaa matkaa teille!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig