perjantai 8. helmikuuta 2013

Pieniä hymyn aiheita ♥







Eilen illalla lenkillä ollessa mietin pieniä kauniita hetkiä elämässä ja oon jo jonkin aikaa miettinyt jos sittenkin vielä opiskelisi ihan vaan omaksi iloksi vaikka onkin jo kolme tutkintoa, siis ihan vain omaksi iloksi. Päätoimiseksi opiskelijaksi ei ole vara heittäytyä.

 Kauneushan voi olla kätkeytyneenä pieneen hetkeen toisen pienen ihmisen rinnalla. Se voi piiloutua katseeseen, sanaan, ajatukseen. Kauneudesta voi nauttia silmillään, korvillaan, ihollaan. Kauneus voi pelastaa meidät  kurjalta päivältä ja nostaa maasta. On kaunista olla aidosti oma kaunis itsensä. Kauneus on harmoniaa ja kauniita sointuja. Sitä on ystävyydessä, rauhassa ja huljaisuudessa, ei rumista riitasoinnuista tietoakaan. Rakkaan ihmisen onnellisuus on valtavan kaunista ja koskettavaa. Ole oma ihana itsesi kaikkien tuunattujen kuoriloiden joukossa!





Myös aamun aikaiset hetket ovat kauneutta. Olen aamuihminen sanan kaikessa merkityksessä. Siis tykkään aamulla pitkään :D Kaikkein luovin hetki on kuitenkin iltayö. Rakastan aikaisia aamuja vaikka rakastan myös nukkua pitkään. Aamuisin olen yleensä aina hyvällä tuulella ja olen myös tehokkaimmillani heti aamutuimaan sekä myöhään illalla. Herään viikolla automaattisesti siinä kuuden aikoihin.


 Kisu herää samaan aikaan kanssani ja vaatii aamupalansa. Toissa aamuna en antanutkaan hänelle heti sängystä noustuani aamupalaa vaan menin kylppäriin laittautumaan niin herrahan päästi sellaisen vonkaisun ja läppäsi tassullaan kylppärinoven kiinni :D Että luonnetta löytyy, mutta silti niin rakas ♥ Minulla on myös kummikoira Romaniassa Kodittomien koirien ystävät ry. Lähetän tarvittaessa pienen summan rahaa myös Pelastetaan koirat ry:lle apua tarvitseville karvakamuille. Lähetän kummikoiruudelleni joka kuukausi 10e ja muutaman kerran vuodessa herkkupaketteja. Olen saanut tarhalta ihania videoita ihastuttavasta karvakamusta. Haluaisin adoptoida hänet mutta se ei ole mahdollista, koska pienellä on ihmisiä kohtaan suuria traumoja ja pelkoja.






                            Joskus sitä tulee niin pienestä iloiseksi.





Kuten siitä, kun huomaa, että blogiani on kommentoitu kivalla kommentilla, joka voi pelastaa huonon päivän :)

Kuten siitä, että käyt
marketissa ja myyjä onnittelee sinua uudesta työpaikastasi.
Myös takanasi oleva seuraava asiakas kuulee keskustelun, yhtyy siihen ja onnittelee heti perään.

 
Tai se kun menet kirjakauppaan, siellä osaavat jo suositella uusia kirjoja jotka varmasti kiinnostavat. 




  

Olen tyytyväinen, jos saan juuri tilaamasi tuotteen, enkä kahta saman jalan kenkää ;D



Tai se kun menet R-kioskille ostamaan
veikkausta ja myyjä huikkaa, että sinulle on tullut paketti. Siis ilman, että kertoisit nimeäsi tai näyttäisit henkkareitasi.
Tai se kun menet postiin ja tiskin takaa kuuluu Hyvvee päivvee, mitä kuuluu? Oooo!!  Tapaat yleensä aina kaupassa tuttavia, joiden kanssa voit parantaa maailmaa.

Yhtenä
iltana lenkillä vastaani tuli vanhempi nainen joka hymyili niin ihanasti ja lämpimästi kasvoillaan ja työnsi kisua vaunuissa siis sellaisissa kisujen vaunuissa! Tuli niin mielettömän mukava olo. Kun jokainen pitäisikin mielessä, että olisi auttavainen ja ystävällinen niin maailma olisi paljon parempi paikka


 Olet joskus saanut kaupanpäälle hyvänmielen, jota ei voi ostaa rahalla!


Halaa ja suukota kotona joka päivä läheisiäsi. Kysy miten päivä on mennyt.
 

Tyytyväiset asiakkaat tuovan rahan kaupunkiimme ja näin ollen myös kaupallinen tarjonta laajenee, ja ehkä myös niitä uusia tyytyväisiä asiakkaita muuttaa kaupunkiimme. Vaikka tällä hetkellä taitaa olla enenevissä määrin tarjolla tyhjiä liiketiloja. Iltapostauksessa kerron illan menumme ja jaan tunnustuksia eteenpäin ;)



 Mistä sinä olet ilahtunut viimeksi todella paljon?

 



Ei mulla muuta - Tämä päivä on uuden alku. Viikonloppuusi toivon lämpöistä mieltä, läheisyyttä ja aikaa olennaiselle. Kaikkea kaunista ja hyvää

                                                Kuva lainattu.


"Sometimes we need to stop analyzing the past,

stop planning the future,

stop figuring out precisely how we feel,

stop deciding exactly what we want,

and just see what happens."

Carrie Bradshaw -

Sex and the city quote


SHARE:

11 kommenttia

  1. Ylimääräinen vapaapäivä tekee onnelliseksi, vaikka onkin palkaton :D Siis ylipäätään aika tämän kiireisen elämän keskellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea ei voi rahassa mitata vaikka raha tärkeää onkin, mukavan rentoa vapaapäivää! :)

      Poista
  2. Kaunis teksti ja kauniita ajatuksia! Nautinnollista viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa viikonloppua myös Sinulle ja voimia "muuttoon" ;)

      Poista
  3. Näitä sun ihania postauksia on niin kiva lukea <3

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos, jos joku jaksaa lukea paatoksiani :)

      Juuri äsken kävin blogissasi, ihanaa viikonloppua myös sulle ja perheellesi vaikka kipeänä taitaakin lapsi ollakin, mutta lepo auttaa <3

      Poista
  4. Olipa ihana teksti taas! :)
    Minut teki tänään onnelliseksi se, kun perustettiin Facebookiin kaveriporukan kesken positiivisuusyhteisö, johon saa kirjoittaa pieniä ja isoja ilonaiheita, eikä mitään negatiivista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva idea :) Ja kiitos, kun tykkäsit lukea <3

      Poista
  5. Siun postauksista tulee hyvä mieli, kuten tästäkin! :) Nuo kissakuvat on aina ihania. P-K on kiva paikka, monesti väki on ystävällistä. :) Viime aikoina miulle on sattunut pitkästä aikaa hyviä, ihania asioita, joista olen todella kiitollinen. Minua ovatkin ilahduttaneet monet asiat, kuten se, kun on saanut töitä, näkee oman sarjakuvansa lehdessä, arvonnassa ihanan palkinnon voittaminen ja kun pyydettiin kesätöihin ihanaan työpaikkaan. :)

    VastaaPoista
  6. Meidän kisu on sellainen mössykkä <3 Ihana kuulla, että elämä näyttää valoisan puolensa ja todella mukava, kun olet saanut töitä! :)

    VastaaPoista
  7. Tosi ihania ilon aiheita, ja ihanaa kun olet mukana monenlaisessa auttamisessa :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig