tiistai 12. helmikuuta 2013

Ravintolavinkki Helsingissä ja arvonnan voittaja!


Kävin viikonloppuna katsomassa lempparirannallani jäätynyttä järveä. Rannalla puhalsi todella kylmä ja hyinen tuuli. Veneet olivat talviteloilla pressujen alla. Mistään ei kuulunut lintujen laulua. Lumi oli haudannut alleen kaikessa hiljaisuudessa rantahiekan ja aalto oli jäätynyt aloilleen. Odotan jo kevättä ja kesää saapuvaksi. Mutta enkeleillä taisi olla tänään petivaatteiden tuuletus- ja siivouspäivä, koska lumihiutaleita satoi maahan puoli päivää. Kaikkialla on niin talvista ja hiljaista.

Vaikka maisema olikin valkeanharmaa niin  silti se oli oudolla tavalla kaunis näky. On hyvä, että joskus on tasaisen harmaata. Sellaista elämä muutenkin on vuoristorataa, jossa välillä on voimaakkaampia värejä ja sitten taas maanläheisimpiä. Suomenlinna on muuten kaunis piknikpaikka kesäisin. Suosittelen! Suomenlinna olisi unelmapaikkka myös asua. Kustaanmiekan läheisyydessä on monia hyviä ravintoloita.
Oletteko käyneet Suomenlinnassa piknikillä tai oletteko kenties asuneet siellä joskus?


Viime kesänä kävimme syömässä Ravintola Saaristossa, Klippanilla. Sinne mennään Olympia- terminaalin vieressä olevalta pieneltä laiturilta pienellä yhteysveneellä. Kyyti maksaa 5€ ja se lisätään automaattisesti ravintolalaskuusi. Ruoka oli makoisaa ja tunnelma oli ihana. Ensi kesänä aion testata viereisen Valkosaaren ravintolan NJK:n. Sinnekin mennään myös pienellä yhteysveneellä.
                                Oletteko illallistaneet kenties joskus NJK:lla?
                           

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arvonnan voittaja on Beauty of Life-blogin -Love-. Onneksi olkoon, jätäthän yhteystietosi kommentoimalla tätä postausta, kiitos. En toki julkaise sitä kommenttia  :)


                Lupaan, että uusi arvonta tulee taas ajankohtaiseksi ihan pian :)

Mutta lumi peittää vielä alleen ruusumarjatkin. Uskon silti vahvasti auringon voittoon ja vielä se kevätaurinko saa koko luonnon elämään!

   Näihin kuviin ja tunnelmiin, toivotan Teille ihastuttavaa helmikuista talvi-iltaa!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Nyt kun olen muuttanut vantaalle niin ensi kesänä tarkoitus mennä suomenlinnaan,se on todella kokemisen arvoinen :-):-) kiitos mukavasta vinkistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomenlinna on todella ihastuttava paikka, se on kuin Astrid Lindgrenin satujen Melukylä :)

   Poista
 2. YESSSSSSSSSSSSSSSSSS :):):):):) KIITOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! <3 <3 <3 <3 <3 <3

  DOOOWAP!!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Lovelle! :)
  Suomenlinna on ihana paikka oli sitten kesä tai talvi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomenlinna on kyllä kaunis todellakin kaikkina vuoden aikoina mutta etenkin kesällä sieltä saa enemmän irti :)

   Poista
 4. Suomenlinna on todellakin ihana paikka. Olen yöpynyt siellä useasti, sillä siskoni asuu siellä. Se on kuin oma pieni kylä, mutta Helsingin keskusta on ihan lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, Suomenlinna ois kyllä niin ihana asuinpaikka. Sieltähän ei vapaudu kovin usein asuntoja ja myytävät asunnot taitavat olla siinä puolen miljoonan euron kieppeissä. Viime keväänä kävin yhdessä asuntonäytössä Suomenlinnassa ja kyllä oli kaunis kotikin ja se ihana sisäpiha :)

   Poista
 5. Suomenlinna on kyllä ihana paikka. Minä rakastan noita Helsingin edustan saariravintoloita yli kaiken! Suosikkini on Särkänlinna, ja hyvänä kakkosena Klippan/Saaristo. NJK:lla olen käynyt muutamia kertoja, oikein mukava paikka sekin on.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig