perjantai 22. helmikuuta 2013

Ruusuinen perjantai-ilta ♥


Aurinkoinen perjantai, sää oikein kutsui ulkoilemaan. Tänään tapasin ystävättäreni teekupposen äärellä(kuinka odotankaan kesää ja jäätee hetkiä) Tuttavapiirini on laaja tässä kylässä, mutta niitä ystäviä on vähän, kahviseura siten kortilla. Kielenkannat joutuivat koville silloin harvoin, kun ihan oikeasti saan kasvotusten vaihtaa ajatuksia. Juttua pulppuaa ja tuntuu, kuin ystävästä ei olisi erossa ollutkaan.  Parannetaan  maailmaa, vaihdetaan tiedot ja kuulumiset. Se on arjen luksusta. Aikuisten ääntä, ajatusten vaihtoa ja ideointia.Kohta suuntaamme mieheni kanssa Pizzaperjantaihin paikalliseen ravintolaan. Helppoa ruokaa, raskaan viikon päätteeksi. Tänään on taas The Voice of Finland, se on pakko katsoa. Ostin tänään muuten nipun kauniita Reilunkaupan ruusuja, viikonloppu voi alkaa :) Kunhan ruusut nuupahtavat asettelen ne kukkaosastaan aaltovaasiin, näin käyttöikä on pidempi.


  • Ihmisten tulisi pysähtyä ja tajuta hyvät asiat ympärillään,eikä aina vain vaatia parempaa ja parempaa. Joskus on hyvä pysähtyä tähän hetkeen ja olla kiitollisia niistä arjen pienistä suurista asioista joita ympärillämme tapahtuu päivittäin!Ja jos tarvitsemme apua, täytyy puhua ääneen ja pyytää sitä apua, koska apua ei anneta jos emme pyydä sitä.
  • Sain niin yllättävästä yhteydenotosta vuosien takaa, että se tuntuu vastaukselta viimeisen viikon rukouksiini ja on osoitus siitä, miten joskus täysin satunnaiselta vaikuttava teko saattaa johtaa johonkin isompaan ja merkityksellisempään tapahtumaan.
  • Tänään koin sydäntä suuremman rakkauden ja hellyyden tunteen
  • Olen kiitollinen arjen pienistä iloisista asioita ja juuri sinusta ystäväni 
  • Mieltäni askarruttavat vielä suuresti muutamat asiat, mutta niihin saain vielä vastauksen
                      
  Sydämellisen tunnelmallista ja ruusun tuoksuista  perjantai-iltaa


SHARE:

3 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig