keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pienimuotoinen juhlapiknik ♥


Meillä herkutellaan tänään vohveleilla ja tortilloilla. Meillä on tänään aihetta juhlaan, ollaan oltu viisi vuotta yhdessä, joista kolme vuotta kihloissa. Tänään on kihlajaispäivämme. En edes yritä todistella, että elämä olisi aina auvoisan ruusuista, kyllä välillä salamoi! Se on elämää.

Joskus ihmiset ovat löytäneet sielunkumppaninsa jo ollessaan peruskoulussa tai toiset taas kypsemmässä iässä. Rakkaus on aina juhlimisen arvoinen asia. Täältä harvoin lähdetään käsikädessä,kun kuolema tulee hakemaan. Riidat pitäisi selvittää ennen nukkumaan menoa ja rakkautta tulisi vaalia ♥ Joskus nämä asiat unohtuvat ja pidämme puolisoamme itsestäänselvyytenä, jota kukaan ihminen ei saisi olla. Jokainen valitsee rakkaansa itselleen, ei suvulleen. Yhteinen koti ja arki osoittavat sen todellisen rakkauden määrän, silloin näkee toisen huonotkin puolet.

                                                            kuva Weheartit

Jokainen on ansainnut rakkauden mutta jokainen myös päättää itse haluaako elää parisuhteessa vai yksin. Vaikka eläisi yksin ei ole yksinäinen. Kukin tavallaan :) Minulla olisi ollut kummipoikani äidin ja hyvän ystäväni häät 9.3 Jyväskylässä mutta leikkauksen takia en pääse häihin, suuri harmitus. Mutta nyt minun täytyisi keksiä pikaisesti häälahja, koska tpaan hänet lauantaina lounaan ääressä. Antakaas neuvoja häälahjan hankintaan, koska heillä ei ole mitään häälahjalistaa tai erityisiä toiveita lahjan suhteen!
                                                  
                                                             kuva click.

                                               Rakkautta iltaanne :)

                                Kolme sanaa, kaksi sydäntä, yksi rakkaus 

SHARE:

6 kommenttia

 1. Paljon onnea teille! ♥ Mukavaa iltaa myös!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kihlapäivää <3 onnea!!!!

  Me myöskin herkuteltiin tänään tortilloilla, ja pian herkutellaan banaanikakulla ;p

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Teille ♥
  Salamoinnit kuuluvat elämään siinä missä ne herkätkin hetket!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig