torstai 21. helmikuuta 2013

Uskomuksia!

Tänään sain mukavan puhelun yllättäen :) Se on piristänyt kummasti päivääni. Eilen illalla meillä herkuteltiin vohveleilla, joiden täytteeksi tein katkaraputahna ja sienisalaattia sekä vadelmahilloa. Tässä torstai-llan sinihämärässä koti on kynttilöiden valosta loistossaan, hiljaisuuteen tyyntymässä tuuli kuiskeessaan. Tänään on taas 21.päivä, isäni kuolinpäivä. En tiedä onko siinä jotain psykologista vaan aina 21.päivä tulee oudohko olo. Haikea vaikkei edes ajattelisi ja seuraisi ajan kulumista.

                            Tykkäätttekö enemmän letuista vai vohveleista?

 

Oletteko koskaan käyneet ennustajalla? Itse kävin joskus vuosia sitten kaverini kanssa mielenkiinnosta ja tämä ennustajanainen ei tehnyt ennustuksia rahan takia. Hänelle sai maksaa omantuntonsa mukaan. Hän tiesi todellakin menneet ja tulevat tapahtumat. Jonkin mielestä ennustaminen on huuhaata mutta jos siihen ei hurahda kokonaan ja tupeksi kaikkia rahojaan siihen niin voi sitä kokeilla. Ei siihen kuole :) Uskon itse siihen, että meillä on kohtalo, ennalta kirjoitettuja juttuja kohtalonkirjaan.

 

Ja uskon sekä tiedän :D myös sen, että tänään meillä herkutellaan uunimakkaralla, ja vuokaan laitaan myös omeletin ainekset, jotka kypsyvät siinä samalla. Lisukkeeksi kanasalaattia, siitä enemmän huomenna ;)


 Unessa

Hys, isä nukkuu isä nukkuu siellä
etkö huomaa
tuuli keinuttaa ruohikkoa
saa kukat kummulla nyökkäämään
satoi, kyllä
paljon
mutta isä nukkuu
ei se häiritse
itken vain hiljaa
kun isä nukkuu
katson ympärille
en ole yksin.


-Kuutarha- 

                                                 Kaunista torstai-iltaa :)
 
SHARE:

2 kommenttia

 1. Ihana runo♡
  Minun isän syntymäpäivä oli eilen, hän kuoli 2v sitten 17.1. Tiedän, mikä tunne sinäpäivänä on, sitä ei osaa kuvailla. Eilen oli vielä lapsenlapseni 2v sanonut saunassa, että Jussi ukki tulee? Hän oli vajaa 2kk kun isoukki kuoli,kuvista on kerrottu kuka hän on, mutta miten hän, just eilen , isän syntymäpäivänä sattui näin sanomaan, kummallisia yhteensattumia.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta, ihana kun kerroit jutun <3 Enkeleitä :)

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig