tiistai 8. lokakuuta 2013

Hiltonia ja haasteita!



Varasin sunnuntaina meille jouluksi edullisen ulkomaanmatkan. Sinivalkoisin siivin lennämme Varsovaan, Hotel Hilton, King Executive Room access to lounge, All Inclusive, viisi tähteä, neljä päivää, ihanaa! Laskeskelimme joulun viettoa Suomessa kylpylässä ja joulumatkaa ulkomailla. Tulimme siihen tulokseen, että ulkomaanmatka tulee halvemmaksi. Saimme matkan todella edullisesti, koska kyseessä ei ole ns.pakettimatka vaan varasimme erikseen lennot ja hotellin. Lounge on todella hulppea, koska siellä on tarjolla pienet purtavat ja juomat. Näkymät hotellihuoneesta  ovat pilvenpiirtäjässä huipputasoa. Hiltonin yhteydessä on kauppakeskus, Casino, keuneushoitola, ravintola ja 25 metrin uima-allas, jota tulen käyttämään ahkerasti.


Jos yövytte joskus Hiltonissa, niin valitkaa Executive-huone, koska silloin teillä on pääsy loungeen. Loungessa on tarjolla ilmaisia virvoitus- ja alkoholijuomia sekä pientä purtavaa (sen verran hyvät eväät, että niillä lähtee suurempikin nälkä).

Aamupala tarjoillaan loungessa (25.kerros), jossa on kokki tekemässä mieleisemme aamupalan.  Arjen luksusta, pienellä rahalla. Varaamme aina lennot ja hotellin erikseen, näin saa mielensä matkan ja varsin edullisenkin. 


Alla oleva kuva on otettu hotellihuoneemme ikkunasta.

Ei joulustressiä vaan uintia uima-altaassa, kauneushoitoja ja hierontaa. Sitä jaksaa todellakin paremmin, kun on mitä odottaa. Tänäkään jouluna en osta muille joululahjoja kuin kummilapsilleni. Pienen summan lahjoitan kodittomille eläimille ja annan näin ollen ystävilleni eettisen ja tärkeän lahjan kaiken krääsän sijasta.
Olemme viettäneet kaksi edellistäkin joulua ulkomailla.  Todellista rentoutumista arjen kiireistä. Vietimme viime joulun myös samaisessa kohteessa ja silloin Varsovasta jäi näkemättä vielä niin monta kohdetta. Sitä edellisen joulun vietimme Riiassa. Koska kyseessä on neljän päivän loma, niin halusimme satsata hotelliin.


Hotellihuoneissa on Peter Thomas Northin laadukkaat hiusten- ja ihonhoitotuotteet.


Hiltonissa on ulko-ovella vastassa laukunkantaja, joka kärrää laukkukärrillä laukut hotellihuoneeseen. Luksusta arkeen. Saamme pitää myös hotellihuoneemme ilman lisämaksua iltapäivään saakka, koska lennämme 26.12 vasta myöhään illalla Suomeen. 

Jouluaattona aiomme ainakin uida, käydä jalkahoidossa, syödä hyvin ja kierrellä kaupungilla ihailemassa kaunista joulukaupunkia.



 Sitten mukavaan haasteeseen. Jos et ole vielä saanut tätä haastetta, niin nappaa se tästä itsellesi :) Ihana Susanna Huvikumpu Living  ja Valkoisen lumoissa blogeista antoivat kivan haasteen tässä eräänä päivänä. Tarkoituksena on kuvata 10 kuvaa samasta paikasta joka kuukausi kesään asti. Tässäpä säännöt tarkemmin:

Valitse yksi kotisi ikkuna josta kuvaat koko kuvasarjasi.
Valitse kuukauden päivä jolloin kuvaat.
Ota kuva samasta paikasta joka kuukausi, aina valitsemanasi päivänä ja julkaise kuva blogissasi.
Halutettasi voit julkaista kertyneistä kuvista kollaasin joka kuukausi.
 

Tämä ensimmäinen kuva on otettu 22.9.2013. Seisoin lasitetulla parvekkeellamme ja ihastelin toisesta kerroksesta maisemia. Hauskaa nähdä miten tämä maisema tulee muuttumaan eri kuukausina!


Ylempi kuva on otettu 22.9.2013 ja alempi kuva 5.10.2013.


Annanpa tämän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille :)




 Tunnelmallista tiistaita murut!
PS. Illalla avautuu blogikirppis :)



SHARE:

15 kommenttia

  1. Onpas tiedossa upea Joulu, johon ei kiire ja stressi kuulu. Ihanaa! Mikään muu ei stressaa niin paljoa, kuin stressaavat ihmiset. :S
    Kiva haaste! Pitääpä alkaa kuvailemaan!
    -Vilimarika-

    VastaaPoista
  2. Eiku joo... Olihan tuolla haastetutkin jo... No siis, saakohan tätä tehdä haastamattomatkin?! Kyselee liian innokas kuvaaja. :D
    -Vilimarika-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et ole vielä saanut tätä haastetta, niin nappaa se tästä itsellesi :)

      Poista
  3. Ihanalta kuullostaa tuo matka ja hotelli! Kiitokset haasteesta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole jouluihmisiä, mutta tämän matkan takia odotan joulua innolla.

      Poista
  4. Hiltonit on kyllä niin kivoja hotelleja! Oon ollut maailmallakin Hiltonissa ja Suomessa, aina oon tykännyt!

    VastaaPoista
  5. Voi että kuulostaa ihanalta tuo teidän tuleva reissu! Minä olen myös ollut Münchenissä vuosia sitten Hilton City Hotelissa ja oli kyllä huikean ihana <3 Hotellin ravintolassa sai myös ihan älyttömän hyvää ja yllättävän edullista ruokaa.

    Mä voisin kans osallistua tuohon kuvahaasteeseen! :) Harmi, etten hoksannut aloittaa jo kesällä.

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanalta kuulostaa teidän joulusuunnitelmat! Pääsispä itekin tollaselle matkalle! :)
    Haasteessa olenkin jo mukana, olen nimittäin alunperin keksinyt sen, hihih :)

    VastaaPoista
  7. Voi vArsova on niin kaunis kaupunki ja siellä paljn nähtävää! Oikein ihanaa reissua! <3

    VastaaPoista
  8. Ihana reissu teillä tiedossa ja kiitos hyvästä haasteesta! Tähän on suorastaan pakko tarttua :)

    VastaaPoista
  9. Ihana matka tiedossa! Kiitos mukavasta haasteesta. Tähän täytyy tarttua!

    VastaaPoista
  10. Kuullostaa upealta!! Ja kiitos haasteesta!

    VastaaPoista
  11. Hihi, ihana tämä haaste, kiitos Satu :) en ole tässä asunnossa kuin sen 6kk, mutta voisin toteuttaa tämän hieman typistetysti. Vaikka hautausmaa ja kirkko tuskin paljoa tänä aikana paikkaa vaihtavatkaan :D mutta kokeilen, onko muutoksia havaittavissa.

    Haastoin muuten sinut blogissani :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig