perjantai 18. lokakuuta 2013

Winter Wonderland!



Tässäpä uusi kuva vuodenaikojen haasteeseen. Tällaisen lumipeiton luontoäiti taikoi viime yönä maahan. Aivan liikaa lunta, ärsytys ja kiukutus! Siis talven ei pitäisi tulla näin aikaisin vaan vasta joulukuun alkupuolella :D




IceBugit ovat huippuostos talveksi. Niitä on saatavana nastallisina ja ilman nastoja. Niillä voi kävellä jäälläkin eikä virsu lipsu. Olen itse käyttänyt kaksi talvea IceBugeja ja lenkkeily talvisäässä on ihanaa, ei tarvitse jännittää jalkaansa kuten tavan lenkkareilla ja liukuesteillä kävellessä. Hankinta, joka saattaa säästää murtuneilta käsiltä ja jaloilta :) IceBugeja on saatavana monessa eri värissä ja mallissa.


Oletteko talvi-ihmisiä?



 Ja muistakaa vaihtaa kesärenkaat talvirenkaisiin ajoissa ettei huoltamoilla ole liian pitkiä jonoja renkaiden vaihtoon ja sitten ajatte kolarin, kun liukastelette kesärenkailla tai löydätte itsenne rekan keulasta, kamalaa! Ennakoidaan ja säästetään läheisemme suurelta surulta ja huolelta :)


Turvallista viikonloppua meille kaikille  :)


SHARE:

4 kommenttia

  1. mie olen ihan innoissani kun lunta on niin paljon tullu..

    VastaaPoista
  2. Mä olin tänä aamuna niin onnellinen, kun mies kävi huikkaamassa minulle sänkyyn töihin lähtiessään, että ulkona sataa lunta! <3 Ihanaa viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluan ehdottomasti Icebugit talveksi. Ihanan näköistä teille siellä... meillä ei vielä etelässä lumesta tietoakaan.

    VastaaPoista
  4. Onpa teillä paljon lunta! Lunta saisi tulla vasta joulukuussa, ei tosiaankaan vielä tähän aikaan vuodesta :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig