tiistai 22. lokakuuta 2013

Meidän Maija ღ

Maija, rakas kisunen sai tänään eläinlääkärissä kissaruttorokotteen ja matolääkkeen. Hän on asunut meillä kuukauden eikä ole kasvanut senttiäkään. Pieni pirpana. Toin hänelle Stockan tuliaisina myös blingbling-kaulapannan. Olen niin onnellinen, kun vanhempi kisumme V. ja Maija löysivät yhteisen sävelen. Kyllä se vaan niin menee, että koti ilman kisua on pelkkä talo.



Ostin H&M:ltä pikkuruisen tyynyn kisuille, koska meillä ainakin kisut hakeutuvat tyynyjen läheisyyteen ja tykkäävät nukkua pää tyynyllä, hassua :D


Täällä podetaan kipenevää kurkkua, väsymystä ja ajoittaista rintakipua. Kävin aamulla verikokeissa ja saa nähdä mitä sieltä löytyy. Ainakin kolestroliluvut ovat korkeat sen osaan sanoa ilman verikokeitakin. Täytyisi siirtyä terveellisempiin ja kevyempiin ruokiin ennen kuin on liian myöhä. Illan vietän katsellen boxilta viikonlopun tallennuksia ja paistelen muutaman blinin :) Rentoa ja kiireetöntä elämää, ainakin yritys on kova!


Satakieli, satakieli, laula meille hyvä mieli, laula meille unisilta. Satakieli, satakieli laula meille laulu hellä, peitä meidät höyhenellä. Nuku rauhassa pieni, uni peittoa tuo, illan ruskossa tieni johtaa vuoteesi luo. 
Hyvää yötä 

-Ella ja Aleksi-




SHARE:

8 kommenttia

  1. Maija on kyllä niin suloinen! Ihana tuo kaulapanta! Kyllä kisujen kelpaa!!! Hyvää viikkoa sinullekkin!!!

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis kaulapanta. Meilläkin oli aikoinaan kisu, jolle ostin kaulapannan. Se ei oikein koskaan oppinut käyttämään sitä, ja yritti purra ja nakertaa sitä aina pois :)

    VastaaPoista
  3. Suloinen kisuliini <3
    Pidä itsestäsi huolta, meillä on myös sydänjutut sukurasitteena, mutta ne ovat kasautuneet pikkuveljelleni :(

    VastaaPoista
  4. Ihana bling bling panta. Toivottavasti rintakivut ovat vain väsymyksestä tai stressistä johtuvaa.

    VastaaPoista
  5. moikkelis!

    Pusero saapui eilen. kiitoksia kovasti!

    VastaaPoista
  6. en kestä, toi viimenen kuva on niin ihana!!

    VastaaPoista
  7. Voi pientä Maijaa <3. Suloinen ja ihana.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig