maanantai 29. syyskuuta 2014

Leppoisissa tunnelmissa

Viikonloppu hurahti varsin leppoisasti, työnmerkeissä, ihastellen aurinkoa ja lepäillen.
Ollaan otettu Maijan kanssa työpäivän jälkeen rennosti :)

Sain eilen tietooni erittäin hyvän asian,  mun loppuvuosi tulee olemaan helpompi kuin ajattelinkaan. Ihanaa, että elämä yllättää välillä iloisestikin, rukouksiini on vastattu. Olen niin kiitollinen parille ihmiselle! 

Viikonloppuna mietin asiakkaan kanssa elämää ja tärkeintä on se, mitä kannamme sydämessämme mukanamme, olemalla aitoja ja rehellisiä itsellemme, ei omaisuuden määrä tai suuret pihat. Henkinen rikkaus, jota ei voi ostaa rahalla. On oltava tasapainoisen onnellinen tässä hetkessä, tulevasta ei voi koskaan tietää.Mutta sen tiedän, että tänä aamuna löydän itseni kuntosalilta, vietän pitkän työpäivän työpaikalla ja kotiin tullessani kaappaan kisut syliini ja hellin heitä extrapaljon. Viikkoon sisältyy monia kiireisiä ja kivoja hetkiä, mutta välillä täytyy ottaa rennosti ja kelliä selällään x-asennossa ;)Millaisia suunnitelmia sinulla on tälle viikolle?


SHARE:

3 kommenttia

 1. Hei!
  Itse olen tässä viime aikoina, sanotaanko parin viimeisen vuoden välillä oppinut myös tämän että laadukas elämä henkisesti on paljon antavampaa kuin materiaali tms.
  Olen oppinut nauttimaan perheestäni täällä ja kotipuolessa, yhteisestä tekemisestä heidän sekä ystävien kanssa ja välillä myös yksin. Materiaali ei tuo onnea, olen itsekin hankkiutunut eroon paljon turhasta, tärkeimmät ja tunnearvolliset esineet ovat kotiin jääneet. Säästämme mieluummin ja matkustamme vähintään kerran vuodessa ulkomaille ja yritämme käydä usein myös siellä kotipuolessa rentoutumassa. Siellä sielu lepää <3
  Nämä sinun kirjoitukset ja ajatukset ovat myös osaltaan tässä auttaneet, ymmärtänyt asioiden merkityksen eri kantilta. Myös äidin sairastuminen on ollut herättävä paikka ja oma terveys, nyttenkin matkalla kortisoonipiikille joka alaselkään laitetaan mutta jaksan uskoa, että voitan tämän taistelun vielä selän kanssa ja pääsen normaali arkeen kiinni :)
  Aurinkoista alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva Maijasta! Iloa viikkoon. :)

  VastaaPoista
 3. Kunpa välillä osaisikin ottaa sun kisusta mallia :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig