torstai 18. syyskuuta 2014

Työviikon asut

Ajattelin esitellä teille kuluvan viikon työasuni. Ensimmäisessä ja toisessa kuvassa on eilinen asuni. Olen suorastaan rakastunut pari vuotta sitten Riian Zarasta ostamaani takkiin. En ole vielä kertaakaan löytänyt tällaista takkia, joka olisi lempparini näin monen vuoden jälkeenkin. 
Ostin vuosi sitten Roswitha Möhringin Muotimuseosta Kaisu Heikkilän violetin retromekon ja olen tykästynyt siihen todella paljon. Sujautin vielä jalkaani violetit sukkahousut.Laukun ostin viikko sitten kirppikseltä, se on Marimekon Muija-kangasta. Ja kesällä Miamista mukaani lähtivät Michael Korsin ballerinat ja ne ovat olleetkin lempparibaltsuni. Michael Korsin balleriinoissa on pehmeä nahkapohja, joka tekee kenkien käytöstä entistä miellyttävämpää.

Vaatteissa istuvuus ja leikkaukset ovat minulle tärkeitä asioita materiaalin ohella. Jos vaate tuntuu ns. huutelevan minulle kaupassa hyllyltä, niin silloin ostan sen välittömästi. Jos mietin vähänkin ostostani, niin mieluummin jätän vaatteen kauppaan ja palaan sen ehkä myöhemmin ostamaan. En halua tehdä turhia ostoksia vaan haluan vaatehuoneeseeni vaatteita joita oikeasti käytän ja jotka kestävät kulutusta jopa vuosia. Sitä voi henkisestikin paremmin, kun ei kuluta rahaa vain kuluttamisen ilosta. Monesti valitsen jo edellisenä iltana seuraavan päivän asuni, mutta joskus valitsen kaksikin asua, joista aamulla valitsen sitten fiilispohjalta päivän asun.Harmaa neuletakki menee niin ulko- kuin sisäkäytössäkin.


Ostin Vilasta hauskan diagonaalisella leikkauksella olevan neuletakin.


Tämän punaisen helmikauluksella olevan paidan ostin pari vuotta sitten, mutta löysin vasta nyt sen vaatehuoneestani.


“When a woman says, ‘I have nothing to wear!’, what she really means is, ‘There’s nothing here for who I’m supposed to be today.”
-Caitlin Moran -

Onko sinulla jokin tietty luottovaate töihin/kouluun?


SHARE:

2 kommenttia

  1. Kauniita vaatteita! Tätä nykyä vaatteen istuvuus, helppous ja mukavuus ovat minulle tärkeitä, tietyt vaatteet jäävät lempivaatteiksi ja muut voi laittaa kierrätykseen.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig