sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Löytöjen löytö - talvitakki

Kävin eilen täyttämässä omaa kirppispöytääni ja samalla reissulla löysin kirppikseltä ihanan villakankaisen talvitakin. Ihastuin sen linjakkuuteen ja kauniiseen karvakaulukseen. Kaulus on irrotettavissa ja ihanan violetin värinen. Takana on halkio ja tamppi. En voinut jättää takkia toisten ostettavaksi, koska hinta oli vain 5 euroa. Sain siis uuta vastaavan ihanan villakangastakin todella edullisesti.


Sunnuntaiaatoksin,


SHARE:

9 kommenttia

 1. Ihana takki! Tollaisia kunnon villakangasta olevia talvitakkeja ei löydä enää muualta kuin kirpparilta. Itselläni on tätinä vanha 70-luvun alussa ostettu pitkä villakangastakki ja metateriaali on niin lämmintä ja jämäkkää, että vaikea kuvitella sen koskaan hajoavan. Itseasiassa mun piti tehdä viime talvena siitä jo postaus, mutta talvi oli niin lämmin, ettei siihen tarvinnut kääriytyä vaan nykyaikainen ohut villatakin lerpake riitti. :D Mies kutsuu sitä tatjana-takiksi. Kieltämättä karvakauluksen takia siitä saa hieman itänaapurin fiilikset. :p

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen sana, joka tuli mieleen... "Nostalgia"!
  Hieno löytö, tyyliä halvalla :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten hieno löytö ! Kaunis malli :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis takki - ja kyllä laatutakki kestää ja kestää.
  Pakkohan tuo on ollut sieltä kirpparilta pelastaa;)
  Aurinkoista sunnuntaipäivää sinne!

  VastaaPoista
 5. Vau mikä löytö! Tosi kaunis takki.

  VastaaPoista
 6. Onko kunnon vintagea vai joku nykyajan keinokuitu-wannabevintage? Jos on villakangasta oikeesti, niin sitten oli kyllä edullinen. Omaan tyyliini vaan liian tätimäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan on oikeeta villakangasta ja tällaiselle täti-ihmiselle varsin sopiva :D

   Poista
  2. Hih, ei se kaikilla ole varmastikaan tätimäinen, mutta itse kun olen aika lyhyt, tuollainen pomppa olisi tosi tätimäinen :D

   Mutta villakangastakit ovat ihania, itselläni on yksi musta, joka sain aikoinaan alesta kuudella kympillä ja se oli huippu löytö se! Kymmenen vuotta se on jo palvellut eikä ol emennyt miksikään ja sopii kaikkiin asuihin ja tilanteisiin. Sen sijaan keinokuituiset "villakangastakit" ovat kylmiä ja hiostavia usein samaan aikaan eli ulkona kylmiä, sisätiloissa hiostavia.

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig