torstai 11. syyskuuta 2014

Löytö!

Minusta on tullut varsinainen kirppistelijä. Tein kirpparilta ihanan löydön, Marimekon Muija-kankaasta tehdyn laukun. Väri on tarpeeksi synkkä, juuri minun makuuni. Koetan kuluttaa rahaa vaatteisiin, asusteisiin ja ruokaan mahdollisimman vähän, jotta voin matkailla ja nauttia elämyksistä. Mutta silloin, kun ihastun johonkin vaatteeseen ja se ei ole ylihintainen, niin ostan sen oitis. Silloin tiedän, ettei se hankinta ole mennyt metsään vaan sille on käyttöä. Se on vaan se tunne. En osta mitään jos se vaikka olisi trendikästäkin, mutta minun on oikeasti tykättävä ostoksestani, muuten on sama kuin viskaisi rahansa tuleen.  

Olen oppinut vanhemmiltani ainakin muutaman tärkeän viisauden elämän varrelle. Nauti elämästä, käytä työlläsi hankitut rahat niinkuin haluat. Toteuta unelmiasi. Säästössä on hyvä olla rahaa, mutta ihminen ei saa olla varallisuutensa vanki. Käärinliinoissa ei ole taskuja ja se ei paljoa enää lämmitä kun makaa ruumishuoneella kylmänä, onko tilillä satanen vai satatuhatta. Eläminen on elämistä varten ja kun sen oman tapansa elämiseen oivaltaa, niin se iso asia. Tapahtuu valaistuminen.

"Aikanne on rajallinen, joten älkää tuhlatko sitä elämällä jonkun toisen elämää.
Ja mikä tärkeintä, olkaa rohkeita ja seuratkaa sydäntänne ja vaistoanne. Jollain tavalla ne jo tietävät, miksi todella haluat tulla. Kaikki muu on toissijaista. "
-Steve Jobs-
Syysajatuksin,
SHARE:

7 kommenttia

 1. Oi, miten ihana! Minä niin tykkään juuri tuosta muijakuosista.
  Täällä niin samat ajatukset. Juuri kirpparipöydän tyhjensin ja loput mitä jäi vein kierrätykseen 98 tavaraa/vaatetta sai uuden kodin ja minä pienen korvauksen siitä. Olen pikkuhiljaa keväästä siivoillut kaappeja ja tavaraa on lähtenyt paljon pois. Uusia ei ole juurikaan tullut,, on niin hieno tunne kun pääsee eroon pitkään säilytetystä ns joutavasta itselleen. Kaappitilat on lisineet ja tavarat on helppo ottaa sieltä missä ne onkin , kun ei ole siellä kaiken paljouden seassa.
  Mukavaa loppuviikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku! Ja on tuo killikin aivan ihana! Edelleen. :)
  Viltsu

  VastaaPoista
 3. Oi ihana laukku! Hyvä löytö :)

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku!! Juuri omassa postauksessa pohdin hankintoja, rahaa jne - tämä oli hyvää jatkoa omille mietteille :)

  VastaaPoista
 5. Ihana laukku! Tuollaisen minäkin haluaisin :)

  VastaaPoista
 6. Itse ostin just neuleen ja jakun kirpparilta ja kirjat hain kirjastosta, mutta lapsilla on vermeen mahdollisimman hyvät ja tekniset, uutena ostetut ja niihin uppoaa rahaa. Ostin myös uusia tekstiilejä makuuhuoneeseen ja siihenkin hujahti melkoinen summa. Mutta eipä ole jäänyt mitään elämästtä silti, vaan viikon päästä kutsuu Tukholma, kolmen viikon kuluttua Barcelona, helmikuussa Amsterdam ja maaliskuussa Budabest. Prahasta saavuin juuri viime kuussa, siellä vietin helteisen ja ikimuistoisen viikon. Olen samaa mieltä, että elämää kannattaa elää tässä ja nyt.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig