torstai 4. kesäkuuta 2015

Kylmän meren elivoimaa*

Ihana yhteistyökumppanini Kalevan Kutrin Terhi antoi minulle kokeiltavaksi Cutrinin uutuus shampoon ja hoitoaineen. Kosteuttavat shampoo ja hoitoaine, jotka sisältävät UVA- ja AVB-suojat. Arctic Sea Mineral yhdisteet sisältävät suolaa, merilevä ja helmiäisproteiinia. Ne syväkosteuttavat hiusta sekä vahvistavat sitä esimerkiksi auringon aiheuttamalta rasitukselta. Cutrinin uusi Arctic Ocean Fresh -hiustenhoitosarja on saatavilla vain rajoitetun ajan. Helmijauhe on uutettu meriveteen ja sen sisältämien proteiinien ja aminohappojen yhdessä meriveden kanssa olisi tarkoitus vahvistaa hiusta! Merileväuute taas sisältää reilusti kosteuttavia ainesosia sekä vitamiineja (B-, C- ja E-vitamiineja). Tuotteet ovat kosteuttavia, aisteja stimuloivia hiuksille ja hiuspohjalle.

Testasin tuotetta ja hiuksiin jäi ihana raikas merellinen tuoksu.  Tuoksu on myös hyvin voimakas.
Hiukset oli helppo kammata ja voin todeta, että Cutrinin tuotteet ovat suosikkejani hiustuotteissa.

Millaisia hiustuotteita käytät kesäisin?

Kauneus lähtee sisäisestä hyvinvoinnista ja se heijastuu hiusten hyvinvointiinkin. Lepo on tärkeää hyvinvointimme kannalta. Olemme kisujen kanssa muistaneet liikkua, mutta myös nauttia päikkäreitä. 
Eilen tapasin työkamuni leipomossa. Syötiin  herkkuja, puhuimme maailman juttuja, ihmettelimme ukkosmyrskyn voimia, tapasin charmantin koiraherran ja kotona paistoin vielä lettuja, muutuin sokeriseksi yltä päältä.
Meitä oli kaksi nauravaa naista ja kesäloman riemu rinnassa. 
Kaikki on mahdollista.
On kesä.

 Tällä viikolla on vielä luvassa pienoinen blogikirppis ja Iittalan arvonta!














SHARE:

2 kommenttia

  1. Kuulostaa kivalta.
    Minulla ei taida just nyt olla ( apua!) mitään hoitoainetta, ja en tiedä mihin seuraavana päädyn, ostanko kampaamosta vai ihan vain marketista. Minun hiukset on hyvät, jos vain saa tarpeeksi kosteutta. Cutrinin tuotteet on kyllä luotettavia.
    Ihania kissakuvia.

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä itselläni on testissä ihana uutuussarja hiuksille. Haluan tuotteet, jotka tekevät hiuksista pehmoiset ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig