sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hyvän äärellä ♡

Viikonloppu eni mukavan merkeissä. Katselin Napapiirin sankarit 2-leffan ja olin hyvän äärellä. Ystävättäreni tuli käymään Turusta ja piipahdimme Helsingin yöelämässä. Suosittelen Santa Fe-ravintolaa, hyvän hintaista ja makoisaa ruokaa.  Kerrassaan kiva ilta. Oltiin myöhään kaupungilla ja sain yöelämässä uusia ideoita. Täytyisi käydä varmaan useammin yöelämässä, kun siellä syntyy ideoita. Olen niin kiitollinen ystävästäni ♡ 
Hän teki maanmakoisia sämpylöitä aamupalalle. Seuraavan kerran poikkean Turun yöelämään! 

Tapasin eilen päivällä serkkuni Kämpissä enkelitunnelmissa ♡ Oli voimauttavan sydämellinen kohtaaminen.  Se tunne, kun jutut loksahtavat kohdalleen ja aikarauta menee liian nopeasti eteenpäin. Kohtasin viikonlopun aikana paljon ihania ihmisiä, heistä saa voimaa arkeen. 

Tietokoneelta löytyi troijalainen. Minuakin vastaan on hyökätty ja nyt olkapääni on tulehtunut. Pahinta on herätä yöllä kipuihin. Kipu viipyy pidempään kuin ajattelin. Se tunne, kun tropitkaan eivät helpota oloa, armoton kaveri. Yön tunnit ovat varsin pitkiä. Erilaisia kuin päiväelämässä. Sitä ei katso mielellään öisin digitaalikelloa, kun aika mataa ja viisari viipaloi tunteja hitaasti. Vaikka päivällä tulee vilkuiltua kelloa tuon tuosta ja aika oikein kirmaa eteenpäin. Pihapuun vaahteratkin punastuivat yhdessä yössä. Kipu sulaa hiljaisuuden syliin ja kisu likistyy viereen lämpöisenä. 

En haluaisi olla muurahainen, koska ne eivät nuku oikein koskaan. Mutta ollapa karhu ja talviunilla. Mutta on kuitenkin helpottavaa asua liki toisia kohtaloita. Seinänkin takana omat kohtalonsa, joiden elämä on minulle täysi arvoitus. Josko aurinko paistaisi vielä kipukasaankin. Vähän on paljon.


Viikon kuluttua laulan tuulen lailla kaukaisilla mailla.
Horisontissa siintävät suuret rakennukset ja laguunit. Matkaillessa ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella. Kurottaudun uudella tavalla tarinoihin,elämyksiin ja elämään. Kaikki matkailemani maat ja kaupungit ovat jääneet sydämeeni, jossa ne kulkevat paikasta toiseen mukanani niin kauan kunnes henkeni kiiruhtaa tapaamaan toisia sieluja erilaiseen maahan. Meret ovat tehty ylitettäviksi ja päivät elettäviksi. Mitä muutamasta ummehtuneesta päivästä kalenterissa.

Taivas on harmaampi kuin eilen, mutta vielä se ei vuoda. On siis hyvä päivä lähteä piipahtamaan Korkeasaaressa ilmaispäivässä. Ehkä siellä on muutama muukin ;)


SHARE:

7 kommenttia

 1. Santa Fe on yksi mun suosikki paikoista Helsingissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä on paljon hyviä ravintoloita siksi on ihana asua monien mahdollisuuksien kaupungissa :)

   Poista
 2. Mitä tarkoittaa enkelitunnelmissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkelitunnelma on sellainen tunnelma jota ei voi kokea kaikkien kanssa. Sen tunteen kokee ihmiset,jotka ovat menettäneet paljon ja tärkeää. Maan ja tuonpuoleisen välisiä asioita. Yhteys,se pehmeä yhteys toiseen ihmiseen kokonaisvaltaisesti. Kun kuuntelee,ei vain kuule ♡

   Poista
 3. Monta ihanaa hetkeä :) Tulin juuri elokuvista, kävin katsomassa tuon saman leffan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta ihanaa,mutta ikävääkin hetkeä.

   Poista
 4. Teillä oli varmasti tosi mukavaa <3
  Ihana ystävä sinulla, sämpylät leipoo ja kaikki!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig