torstai 22. lokakuuta 2015

OtzShoes - Love at First Sight*

Huhhei, olen ollut laiskan sutjakka ja hieman kipeäkin. Anteeksi blogihiljaisuuteni.

Kävin alkuviikossa kaupungissa ja eksyin jälleen kerran Gallerian OtzShoes-liikkeeseen.
Löysin liikkeestä juuri täydelliset talvikengät ja vieläpä monikäyttöiset. Niissä on nahkaa, mokkaa, tälle merkille taattu täydellinen pohjallinen ja istuvuus on loistava sekä kengät ovat niin lämpöiset ettei niissä tarvitse pitää villasukkia. Näitä ihanuuksia oli tarjolla monissa eri väreissä. Jos ihastuit, niin kannattaa toimia pikaisesti , koska näitä ei ole tarjolla rajattomasti. Liikkeeseen saapui eilen talven uutuuksia, joten kannattaa olla nopea.


Ihastuin myös toisiin Otz-kenkiin, Paso-nilkkureihin ja aion kotiuttaa ne pikimmiten. Minulla, kun ei ole nilkkureita talveksi ;) Haluaisin kovasti myös ruskeat nahka Otzit ja parit muut ihanuudet. On aika upeaa, että löysin vihdoinkin jaloilleni sopivat kengät. Kengät, joita ei edes tunne jalassaan. Ne eivät hiosta, eivätkä hierrä tai hankaa. Talven matkalle ajattelin hankkia pellavaiset Otzit. Kun kerralla hankkii kunnolliset kengät, niin niistä on iloa pitkään. Otzilla on tarjolla erilaisia malleja ja  ne sopivat moniin eri tilaisuuksiin ja niiden käyttöikä on pitkä, kun muistaa huoltaa kengät tasaisin väliajoin.

Liikkeessä on ammattitaitoiset ja innostavat myyjät, upea valikoima OtzShoes-kenkiä ja uniikkeja MunSun-tuotteita.
Uskomattoman mukavien OTZshoesien salaisuus on anatomisesti muotoiltu, antimikrobinen korkkipohjallinen ja ryhdikäs, tasokas materiaali.


Tästä linkistä klikkaamalla pääset lukaisemaan edellisen postaukseni upeista nahkaisista mustista Otzeistani.

Tätä linkkiä klikkaamalla pääset Otz Shoesin nettiputiikkiin.

Postaus tehty yhteistyössä Otz Shoesin kanssa. Yllä olevat ihanuudet olisivat juuri näköiseni ja jalkojani hellivät popot.
Saatan eksyä vielä tällä viikolla liikkeeseen.Itse valitsin mustat talvikengät, mutta tarjolla olisi ollut myös vaalean ruskeat ja pinkit Otzin talvikengät. Nyörityksen ansiosta kengät ovat monikäyttöiset ja niistä saa monennäköiset, niin pitkällä varrella olevat kuin nilkkurimallisetkin.


OTZSHOES-liike löytyy nykyään Galleria Esplanadin sisätiloista läheltä Aleksanterinkadun sisäänkäyntiä.
 Menkää ihastelemaan putiikkiin kenkiä ja ihastukaa!
Jalkojen terveys on suuri osa kokonaisvaltaista terveyttämme ja hyvinvointiamme. Miksipä et hellisi itseäsi sijoittamalla itseesi ja hyvinvointiisi?

Aukioloajat

Arkisin 10-18
Lauantaisin 10-16


PS. Huomenna saatte matkapostauksen!
SHARE:

1 kommentti

  1. Hyvännäköiset kengät ja lämpöisen näköisetkin. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig