perjantai 30. lokakuuta 2015

Singapore, osa 2


Lokakuu pakkaailee jo kapsäkkejään.
Toivotan sille hyvää matkaa. Ensi vuonna näemme.
Iloitsen marraskuun tulosta, silloin tapaan ihanaisia ja vietetään hulvattomia hetkiä.Tiedossa on erityisiä juhlahetkiä ja matkojen tilaamista maailman ääriin. Uusia käänteitä ja kohteita.
Luonamme lempeys :)

*

Palataan vielä Singaporeen ja Sentosan saarelle. Siellä oli mm. kaunis hiekkaranta, vesipuisto, Universal Studios ja Madame Tussaud´s. Kävin kymmenen vuotta sitten Lontoossa Madamen vahakabinetissa ja siellä oli oikein mukavaa. Tällä kertaa jätimme väliin, sisäänpääsy oli aika hinnakas. Poikkesimme Universal Studioilla Halloween Horror Nightissä ja siellä oli kyllä karmivaa, mutta ajoittain liian pitkät jonot laitteisiin. Jopa kaksi tuntia. Hersheys ja Reese´s ovat siellä kovin suosittuja makeismerkkejä ja näillä merkeillä olikin Universal Studioilla suuri kauppa, olin sanaton :D Jos olet käynyt Amerikassa mm. Orlandon Universalilla niin se oli ehdottomasti parempi kuin Singaporen Universal Studiot.

Sentosalla ihailimme kaapelihissistä maisemia ja sieltä sai hyvän kokonaiskuvan saaren monipuolisuudesta. Sentosalla asustelee paljon erilaisia eläimiä ja ne kulkevat aivan vapaan, kuten apinat ja riikinkukot.

Seuraavaksi aion suunnata aurinkolomalle lempparisuunnalleni Karibialle tai Etelä-Amerikkaan. Aasiaan voisin palata vielä joskus :) Talvi kuluu paremmin, kun on odotettavissa lämpöinen loma kiireettömyyden keskellä. Mutta ennen kuin matkaan lämpöön, niin käväisen joululomalla kaupunkilomalla Euroopassa.

Hauskaa Halloweenia ja leppoisaa viikonloppua!


 Pamela Anderson duunissaan :D
 Todellinen tarjous :DOstokseni,
Kameraan uusi makro-objektiivi 80 eurolla ja kaksi tunikaa Little Indiasta.


SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihanat kuvat jälleen. Varmasti ihanaa, kun saa matkustella paljon. Karibia aaahhh ihana odotus.
  Tätä suomen kaamosta varsinkin riittää ja riittää. Minä voisin nukkua talviunta kuin karhu. Minuun vaikuttaa valon määrä todella.

  VastaaPoista
 2. Kaikkea ihanaa kivaa. Varmasti upeat muistot mielessä. Ihanat noi puserot.

  VastaaPoista
 3. Upeaa! Onpas suuret kastikepurkit, hetkeksi riittää. :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig