lauantai 31. lokakuuta 2015

Lentäviä ajatuksia ja enimmäkseen poutasäätä kuluvalta viikolta*

Keskusta. Skumppa.Taivaallinen mango-passion leivos ja kiireettömyys. Hetki luksusta. Ne täydelliset nilkkuritkin löytyivät, kaksin kappalein. Kävin myös pitkästä aikaa uimassa, jalka tykkäsi kovasti. Kellumista ja pari kilometriä uintia. Piipahdin katsomassa Onnelin ja Annelin talven, visuaalisesti aivan ihana leffa.

Minusta on tulossa vähitellen kissa - unta riittää, olen laiskan sutjakka, rakastan lämpöä ja mukavuutta ja näytän kynteni, kun tarve vaatii. Haluan valvoa silloin kun pitäisi nukkua ja toisin päin. Olen aina valmis juhlimaan, nauttimaan hyvästä ruuasta ja nukkumaan. On luksusta haaveilla tulevasta ja uusista matkoista. 

Viikon ehdottomasti positiivisin asia:hammaslääkärin tarkastuksessa ja reikiä nolla! Vaikken mikään himoharjaaja ja hammaslangan käyttäjä olekaan, niin hampaani ovat hyvässä kunnossa.  Minusta on myös tullut Helsingissä asuessa taskuparkkeerauksen ja oikoreittien kruunaamaton kuningatar. Jääkaapissamme on tungosta ja koti on hiljainen. Ollaan relattu ja siitä on todistusaineistoakin. 

Olen nukkunut laivassa, ilmassa, junassa, kotisängyssä ja maan päällä, teltassa. Jos hytti on veden alla, niin se ahdistaa suuresti. Etenkin jos jäät kolisevat laivan reunaan niin tunnelma hytissä on jäätävä. Ollaan mietitty tekemistä joululomalle, tuoksi tummaksi juhlan ajaksi. Lentää vai kellua veden päällä? Päikkäreiden ja tutkimusten jälkeen leivon iltapalaksi voisilmäpullia ja porkkanasämpylöitä. Muistakaa sinkki ja vitamiinit!Edessä tänään vielä pitkä kotimatka Pohjois-Karjalan perukoilta kohti koti etelää.
Huima 24 tunnin visiteeraus Joensuussa.
Ehkä ensi vuonna sitten seuraavan kerran, ettei tule yliannostusta :D

SHARE:

1 kommentti

  1. Joo lisäravineet on jo kovassa käytössä :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig