keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Matkalla elämässä

New me! Sain kuulla toissapäivänä olevani erityisen vahva. Kyllä tässä vahvuutta ja vahvoja päiviä tarvitseekin. Elämä on ajoittain kipeää ja syvää. Lääkäritkin voivat mennä väärään, vääriä lausuntoja aj sitten sitä on tässä kunnossa. Työtapaturma. Elämän piiri,syntymiä ja kuolemia ja me kaikki niiden ympäröimänä. Hyvästejä ja tapaamisia. Jotkut hetket jäävät ikuisesti mieleen. Asiat ovat monesti pienestä kiinni. Toiset päivät ovat naarmuttamattomia ja toiset täynnä naarmuja ja kolhuja. Elämä on valoja ja varjoja. Piiskaniskuja ja enkelin hentoja hipaisuja. Viime hetket ovat olleet suorastaan kidutusta.

Pohdin ajankulukseni tulevia matkakohteita. Lista oli kovin lyhyt, vaikka kivoissa paikoissahan voi käydä kahdestikin. Sellaisten paikkojen matkalista, jonne olen halunnut matkustaa jo kauan. Se lyhenee. Sitten on myös niitä kohteita, minne en mielelläänn lähtisi, jollen saa huippuedullista matkaa. Olen kiitollinen mahdollisuuksista. Jäämeren rannalla olisi upeaa päästä käymään,tuulettumaan. Oi meri,lunnien laulu ja kallioiden hiljaisuus. Se karu kauneus,joka elämässäkin vallitsee. Ääripaikka ja äärikokemuksia. Olen kroonisen utelias uusille kohteille ja elämän piirille. 

Eilen luin paljon kirjoja/lehtiä,sain järkyttävän puhelu ja popsin särkylääkkeitä. Olen ollut ääriäni vailla. Hauraan herkkää. Tuskan määrä on vaihteleva. Tänään istuin junassa tuskissani, joka kolisteli keskustaan lääkäriin. Myös ihmisen tuska kolisee,jos joutuu pois raiteiltaan. Mietimme ystävättäreni kanssa Venäjän matkaa,sielläkin olisi tuskaa,nimittäin maatuskoja.

Onnesta en osaa nyt kirjoittaa,ehkä se löytyy etäisesti näistä sanoista: Ruskan värit antavat voimaa vaikka elämä pakeneekin puista,onnistunut pannukakku,työkaverin lämminhalaus ja kutkuttavat matkasuunnitelmat. Välillä on levon aika myös luonnolla.  Huoli syö voimia. Valo hoivaa,ei tuskan tummuus. 

Lämpöä,hyviä kohtaamisia ja toivoa ♡

Tämä maisema on elettävä tänään. 
-Maaria Leinonen-

Bon voyage,elämänmatka jatkuu!

PS. Äidille erikoisterkut 
SHARE:

2 kommenttia

  1. toisinaan toisen pitää pysäyttää ja sanoa, että olet vahva, jotta itsekin sen tiedostaa. Ei se onnellisuus ja autuus kulje loputtomiin mukanamme, vaan välillä on rankkaakin. On vain löydettävä keino jaksaa ja nostaa pää uudestaan ja uudestaan. Tarjota toinenkin poski läimäisylle, jos se sitä vaatii. toivottavasti saisit itsesi kuntoon, niin olisi edes yksi huoli vähemmäksi.
    Venäjällä on mielenkiintoisia ja erilaisia matkakohteita. Rohkeasti vaan tutustumaan.

    VastaaPoista
  2. Upea kirjoitus ja onpas letkeä tuo kisulin asento.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig