keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Meidän viikonloppu Messukeskuksessa ja joulu kirjeessä!

Piipahdin viime viikonloppuna parina päivänä Messukeskuksessa Meidän viikonloppu-messuilla. Messuilla vierähtää nopeasti puolipäivää ja sinne ei kannata mennä kiireen kera vaan kannattaa jättää kiire viimeistään narikkaan.

Parasta antia olivat lemmikki- ja outletmessut.
Lemmikkimessuilta saa edullisesti ruokaa lemmikilleen sekä hyvää tietoutta niille, jotka vielä unelmoivat tietyn lemmikin hankkimisesta. Esillä olivat kisut, koirat, puput, siilit, rotat, papukaijat ja muut eläimet.
Itse ihailen bengalin kissoja, niissä on sitä jotakin.

Mukaan tarttui kisun ruokaa omilleni sekä kummikisulleni Bulgariaan, neule, muutama kirja sekä juustoja. Tulevana viikonloppuna keskustassa on Salmiakki-ja lakristifestivaalit, sinne siis!

*
Viime yönä tunsin todella suurta sympatiaa joululaulun tonttua kohtaan, joka ei vaan saa unta vielä kahdennessatoista säkeistössäkään. Säryt. Onneksi mulla on kasa hyviä kirjoja vielä lukematta ja aamuyön tunnit vierivät suht nopeasti, mutteivat kumminkaan kivuttomasti. Aamulla päässäni ei pyörinyt muu kuin silmät, olen talvihorroksessa.

Asuin lapsena omakotitalossa ja joulun aikaan meillä oli tapana viedä toivomuslista autotalliin tai eteisen maton alle, josta tontut sen sitten hakivat. Kirjekuoressa jo lukee, että "En eläisi ilman joulupukkia!" No kukapa pystyis? :D Erityinen huomautus alareunassa, että olemme käymässä aattona tiettyyn aikaan haudoilla ja vielä kerran olin kirjoittanut vamuudella osoitteen toiseen kertaan. Kauheaa, jos lahjat menisivät väärään taloon! Yleensä saimme joululahjaksi ulkomaanmatkan, vaatteita, leluja ja suklaata. Haluunkohan vielä tänäkin vuonnakin lahjaksi teippiä, hih! Nämä lapsuuden jutut ovat kyllä niin parhaita Yksi vuosi sain, niin paljon suklaata, että sanoin kaikille sukulaisille, ei sitten suklaata enää, kiitos! Mutta tänä iltana on kissanpäivät

 Olin heti sunnuntaiaamuna lehmänäyttelelyssä :D Kisuillekin on lanseerattu Barffaus raakaruokaa. Niitä löydät mm. Faunatar-lemmikkieläin liikkeistä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig