maanantai 9. marraskuuta 2015

Surun tuolla puolen - viikonloppu hallussani*

Viikonloppuna tapahtui kaikeka kivaa, olin surun tuolla puolen.
Maa ei ollut  täynnä kyynelistä syntyneitä jokia, jotka virtaavat surun maaperään. Leijun vieläkin kuin tuulessa heiluva puhdas lakana.
Muutamia kuvia pikkuruisesta kodistamme Käpylästä. Kuvia, jotka ovat jääneet kuvaamatta. Kotimme täyttää joulukuulla yhden vuoden. Tässä talossa ei porailla itse reikiä seinään vaan sen hoitaa ammattimies.
Hyvät äänieristeet ja iso lasitettu parveke.

Helsinkiin muutettuamme laitoin sängyn rungot roskalavalle ja selkävaivat helpottivat, kun nukkuu paksulla patjalla. Futoni ois kova sana! Laskeutuminen viikonloppuun tapahtui hyvien makujen kautta. Lasissa kuohuvaa ja illalla saapui muutama ystävä tapas-iltaan. Siihen oli hyvä hieman orientoitua täällä Stockan skumppabaarissa iltaa varten. Meidän viikonloppumessut. Lemmikki-ja Outletmessut aivan parhaimmat ♡ Messuilta löytyi karvakamuilleni paljon herkkuja hyvään hintaan.  Niistä saatte postauksen huomenna. Kiedoin lauantaina ympärilleni hienostuneen hennon ja tanniinisen ranskalaisen neuleen. Tällä viikolla täytyy olla ahkera, tuulettaa ajatuksiaan ja pitää sydän lämpinä.SHARE:

2 kommenttia

  1. Teillä on kodikkaan näköistä - ja noille messuille oli minullakin tarkoitus tulla, mutta jätin väliin - on nimittäin messuiltu tämän lady tarpeiksi vähälle aikaa muutenkin;)
    Hyvää uutta viikkoa sinulle, Satu <3

    VastaaPoista
  2. Suosittelent tuota futonia sulle lämpimästi. <3 Olen itse nukkunut sillä kohta 15 vuotta, enkä vaihtaisi enää mihinkään muuhun. Sain sillä selkäkivut aikoinaan pois. Enää ei tarvi nousta vierien sängystä aamuisin ylös. :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig