tiistai 7. kesäkuuta 2016

Siperia ei ole opettanut minulle, mutta elämä sitäkin enemmän.


Vuosi sitten alkoi muutto,oli jumalaton kasa pahvilaatikoita ja mustia jätesäkkejä rivissään kuin terrakottasotilaat konsanaan. Meillä on pieni koti, mutta vielä suuret päivät.

En ole eksynyt kujien sekamelskaan. Jos aina pitää tiukasti kiinni suunnitelmistaan, jäävät hassun hauskat ja kummallisen oudot jutut kokematta. Kannattaa siis eksyäkin välillä. Jumiutunut elämä sai vauhtia. Amputoidut aavesärkyiset päivät päättyivät.
Nyt on hyvin, paljon paremmin.


Minulla on sydämessä ilo ja odotus, sillä tulevina päivinä ja viikonloppuna tapahtuu kaikkea kivaa. Unia mankeloiduissa lakanoissa. Lennokkaan kuplivan hauskoja hetkiä hyvän ruuan hetkellä Pielisen rannalla. Puhaltelen saippuakuplia tuulen mukaan lentelemään kuten lapsena teimme. Kuplista tulee niin iloiseksi. Minua viehättävät myös kuohuviinin kuplat, mutta se onkin sitten aivan toinen tarina.

Rohkeita päätöksiä elämässä ja uskallusta elää. Säännöt on tehty rikottaviksi, unelmat toteutettaviksi ja päivät elettäviksi. Viisaat neuvovat, että kohtuus kaikessa. Mutta minä haluaisin syödä kaikkea lihomatta, hyvän olon ja kunnon käymättä lenkillä ja kuntosalilla, karkit ja ruisleivät, ainaisen kesän, auringon ja kuun ja kodin meren rannalta. Taskutkin tunkisin tähtiä täyteen. Jos ei uskalla haaveilla suuria, niin näivettyy. Siperia ei ole opettanut minulle, mutta elämä sitäkin enemmän.

On muutaman päivän blogiloman aika, palaan tarinoideni ja juttujeni kera entistä voimaantuneempana!

Mutta Instagram päivittyy blogilomankin aikana, satumkirjavainen.


Disturbedin upea coverbiisi Sounds of Silence.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Mukavaa blogilomaa ja tervetuloa takaisin entistä inspiroituneempana. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa Satu ja nauti lomastasi. Olet lomasi ansainnut ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig