keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Pihlajasaari. Laatuseura. Lintsi ja Oakley*

Takana aurinkoisen helteinen työpäivä rannalla ja piknikillä Pihlajasaaressa. Helsingissä asuessa en kaipaa niin paljoa ulkomaille,koska lähellä on niin paljon upeita rantoja, tapahtumia sekä atmosfääri on keskieurooppalainen. Täällä sieluni lepää ja voi hyvin. On onni asua Helsingissä ♡ 
Mutta kesälomalla on käytävä muilla mailla, kahden viikon kuluttua nautin viiniä ja tapaksia Valenciassa. Loma. Aurinko. Lämpö ja kiireettömyys. Pulahduksia altaaseen. Herään yhdessä auringon kanssa ja nautin meri-ilmasta.

Matka yhteysveneellä Pihlajasaareen kestää reilu 10 minuuttia ja maksaa edestakaisella lipulla aikuisilta 7,50e ja lapsilta 4,50e. Pihlajasaari on upea retkeilypaikka, siistit hiekkarannat, mahdollisuus grillaamiseen tai syödä ravintolossa. Työpäivä Pihlajasaaressa vierähti nopeasti ja ihokin sai brunaa. Lisätietoja veneretkestä Pihlajasaareen löydät täältä.
Lähimatkailua parhaimmillaan.
Suosittelen myös Vuosaaren Aurinkolahtea, siellä on olo rannalla kuin Kanariansaarilla konsanaan. Helsinki on täynnä tapahtumia ja kauniita paikkoja.
Vietimme iltaa Linnanmäellä tuttavien kanssa ja aika  meni kuin siivillä. Mahtavan mukavaa :)

 Oon käynyt ahkerasti salilla. Ohuet jalkaterät :D Valmiina fitness- eikun fatnesskisoihin.
Olen pitkään jo halunnut Oakleyn aurinkolasit. Ne ovat kevyet ja kauniit. Koska sain lahjakortin Stockalle, niin tiesin heti mitä lähden sieltä etsimään ja löysinkin nämä ihanuudet.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihanat kesätunnelmat. Meillä satoi vettä kaatamalla, mutta huomenna on helle, joten en ole tavattavissa, vaan rusketan pömppävatsaani auringossa.

    VastaaPoista
  2. Voi itku ihana pihlis, siellä on kyllä muutamat mukavat kerrat tullut vietettyä. Kätevintä oli kun lautta lähti Ruoholahdesta kanavan toiselta puolelta jossa asuin muinoin. Ihanat kesäiset kuvat!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig