tiistai 21. kesäkuuta 2016

Treeniä, iloisia hikipisaroita ja pikaresepti*

Vapaapäivä vierähti hikoillen ja nauttien liikunnasta sekä aurinkoisesta ilmasta.
Raijasin hyllyvän vartaloni kuntosalille ja ah, kuinka hikivirtasikaan.  ‪#‎satalasissa‬#suonetkatkee# koskasetekeehyvää

Verryttelyksi taitoin tunnin lenkin, ja loppupäivän etsin kotoamme kirppistavaraa. Vaatteita, kenkiä ja kaikkea muuta on taas kertynyt liiaksi kaappeihin. On aika luovuttaa osa uusiin koteihin. Ja se ainainen homma, pitäisi järjestellä enemmän pikkukodin paikkoja. Koulussa oli kivaa olla järjestäjä. Pyyhki vain liitutaulun ja avasi ikkunan. Sellaisesta järjestämisestä tykkään tosi paljon.

Päädyin eilen illalla tilamaan alennusmyynnistä yhden ihastuttavan Marc Jacobsin laukun, joka saapunee minulle ensi viikon alussa. En malta siltä, että näen ihastuttavan uuden laukkuni, joka tulee arkikäyttöön. Tällä kertaa laukun värikään ei ole musta. Alennusmyyntejä kannattaa hyödyntää hankkiessa merkkituotteita.

Huomenna kerron teille Pohjois-Karjalan reissuni kuulumisia kuvin.
Aion piipahtaa siellä vielä ennen loman loppumista näkemässä ystäviä.

Tällä viikolla aion liikkua ja postailla blogiin oikein sydämeni kyllyydestä, koska töitä on vähemmän ja vapaahetkiä enemmän. Olen jo alkanut valmistelemaan hiihtolomani Brasilian matkan ja helatorstain pitkän viikonlopun Vilnan matkani kuulumisia blogiin.
Ja viikon sisään aion pitää myös arpajaiset. 
Katsotaan, mitä keksin arpajaispalkinnoksi.

Tein eilen illalla iltapalalle Koskenlaskija-porkkanasämpylöitä.
Tykkään käyttää sämpylöihin Sunnuntain rouheista sämpyläjauhoa ja taikinan sekaan laitoin raastettua porkkanaa  ja sämpylöiden päälle Koskenlaskijan murua. 
Uuniin ja herkutukset ovat valmiita nautittaviksi.


SHARE:

1 kommentti

  1. Minä tein vain arkiliikuntaa ja siivosin huushollin. Salille kyllä tekisi mieli.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig