torstai 23. kesäkuuta 2016

Sushia.Shoppailua ja superhymyä :)

Hengailua, hieman töitä ja Angry Birds-leffa. Leffa oli aivan huippuhauska. Shoppailua, sushia, ystävä ja hengailua.  Ihmiset ovat pelkkää hymyä ja puheensorinaa. Mitä ylellisyyttä kävellä kuumuutta hohkaavien kiviseinien välissä. Nämä päivät ovat olleet aurinkoisia ja illat makoisan viehättäviä.

  Tein huippuedullisia löytöjä Forumin Intersportin loppuunmyynnistä ja Benettonilta. 
Siis sellaisia todella tärkeitä, lenkkarit ovat todella tärkeät ja multahan puuttuikin vaatekaapistani juuri raikkaan keltaista. 
Eilinen oli enemmän kuin hyvä.  Suu kaartuu hymyyn :) Tänään saan kylään veljeni ja vietämme varmasti hauskan illan. Ehkäpä huomenna löydymme Lintsiltä. Juhannuksemme kuluu töissä ja treenaamassa, ei siis pelkoa hukkua viinaankaan. Leppoisaa juhannuselämää kisujen kanssa, niitä juhannusherkkuja unohtamatta ;)


Kreikkalainen ravintola Minotaurus sijaitee Kampissa ja aurinkoisella säällä on ihana istua terassia ja nauttia hyvästä ruuasta. Makumuistoja ja se fiilis kuin olisit ulkomailla. 

Bongasin Stockalla nämä Lumin aikalailla persoonalliset baltsut. Kolikkopussit ovat kiinni neppareilla. Eivät iskeneet mun tyylitajuuni.Oudoimmat näkemäni baltsut vaikkakin baari-illaksi olisi oiva kun olisi kolikkopussit jaloissa pyörimässä. 

SHARE:

2 kommenttia

  1. Sushia, shoppailua ja Angry Birds, no ihan paras päivä! Angry Birds oli vielä todella hyvä. Nuo ballerinat, ei mene tajuntaan, ostaakohan niitä kukaan?

    Oikein mukavaa juhannusta Satu <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig