sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Dreams came true: Minna Parikka. Tail Sneaks All Black sneakers and OTZ Shoes.

Toteutin yhden unelmani. Kävelin Helsingissä Aleksanterin kadulla sijaitsevaan Minna Parikan kenkäputiikkiin ja ostin mustat tennarit, Tail Sneaks All Blackit. Tennarit, jotka on somistettu kaninkarvaisella tupsulla sekä pupun korvilla. Kengät ovat nahkaa ja todella hyvät kävellä. Rakkautta ensisilmäyksellä. 
Parikka on siirtymässä kaninkarvasta kokonaan lampaanvillaan. Nyt näitä kenkiä saa vielä kaninkarvaisella, synteettisellä tai lampaanvillaisella tupsulla. Ihastuin kenkien yksityiskohtiin. Tosin Parikan kokoelmassa on myös ihastuttavia korkkareita, mutta en ole korkkarityyppiä. Toki, jos joku tahtoisi lahjoittaa minulle Parikan korkkarit, niin kyllä mä niille käyttöä löytäisin.

Juhlistimme luksushankintaani Good Mood Mondays-blogin Annukan kanssa Tornin näköalaterassilla parilla lasillisella valkkaria. Kunpa tämän tunteen voisi purkittaa, onni materiasta, jonka on tahtonut jo kauan. Kun tekee kovasti töitä, niin voi hyvillä mielin nauttia ostoksistaan.

Parikalla on useita kauniita kenkiä, niitä voit ihastella täältä.
Tai poikkeamalla putiikkiin.
Se on kuin karkkikauppa.
Saa takuuvarmasti hyvää asiakaspalvelua ja wauwau-fiiliksen.

Piipahdin myös eräs päivä OTZilla hankkimassa kesäkengät, pellavaiset popot, jotka eivät purista mistään suunnasta. Jalka saa levätä kengässä ilman hankauksia ja puristuksia. 
En voi kuin suositella OTZin kenkiä.
OTZin liike sijaitsee melkein Vuittonin liikkeen vieressä Mikonkadulla.
Liikkeestä löytyy myös upeita MUNSUN vaatteita.SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig