keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Talviterveiset Prahasta*

Täällä ollaan Prahassa, Tsekeissä. Viime vuonna olin tähän aikaan Puolassa, Gdanskissa, Sopotissa ja Gdyniassa. Pari vuotta sitten olin juuri tähän aikaan joulukuuta äitini kanssa Prahassa.
Yövymme tällä kertaa Vltava-joen toisella puolella. Hotellissamme on aamupala ja sillä pärjää hyvin pitkälle päivään sekä se oli saanut Tripadvisorissa varsin hyvät arvostelut, neljä tähteä.Kaupungin hyvin säilynyt historiallinen keskustahan kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Siellä on edelleen paljon nähtävää vaikka olenkin käynyt jo kertaalleen Prahassa.

Slovakia on myös kiva maa ja etenkin Bratislava. Siellä ei paljoa suomituristeja näe, koska sinne matkataan usein Wienin kautta junalla. Kisut ovat kotona hoitajan kanssa. Pääsimme kerrankin lähtemään mieheni kanssa kahdestaan matkoille. Edellisestä kerrasta onkin kulunut jo kolme vuotta, silloin olimme joulun Varsovassa. olen viettänyt neljä joulua ulkomailla ja nyt kolmena jouluna olemme lähteneet matkaan vasta joulun jälkeen. Kotiin palattuamme aloitamme muuttamisen. Siinä vierähtää muutama päivä ja sitten voikin hieman relata ennen töiden alkua.


Uusi vuosi ja uusi alku. Uusi koti, uusi virka uudessa työpaikassa elokuusta lähtien ja paljon uusia juttuja elämässä. Mutta nyt keskitymme matkaan ja Prahaan!SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig